Prinţul Paul a obţinut RETROCEDĂRILE cu o COPIE a procurii notariale

| 15 dec, 19:44

Prinţul Paul al României ar putea să piardă toată averea, pentru că procura pe care a folosit-o pentru retrocedări nu a fost prezentată niciodată în original. Informaţia apare în dosarul DNA, iar prinţul ar putea să fie acuzat de fals, potrivit România TV.

Viaţa de film a prinţului Paul şi a prinţesei Lia ar putea să ia sfârşit, dacă judecătorii anulează dreptul de revendicare a bunurilor deţinute în trecut de Carol al II-lea.

"Pentru bunurile revendicate ca moştenitor al lui Carol al II - lea, persoana îndreptăţită era tatăl inculpatului, care trăia la momentul depunerii notificărilor şi care nu a revendicat aceste bunuri. În acest fel dreptul pretins de inculpat nu poate fi recunoscut", se arată în dosarul DNA.

"Este adevărat că ulterior a apărut o procură, dar ea este din anul 2005 şi nu s-a depus de inculpat originalul pretins întocmit la un notar din Londra, ci doar copii traduse în limba română", mai scrie în dosarul DNA.

Prinţul Paul a reuşit să obţină în mod ilegal fosta Fermă Băneasa, în valoare de 135 de milioane de euro, dar şi zeci de mii de hectare de păduri şi terenuri. Pentru această retrocedare, Paul al României este anchetat şi arestat la domiciliu.

În plus, pe lista de revendicări, Prinţul are bunuri de miliarde de euro. El a cerut de la RAAPPS Palatul Cotroceni, Sediul PDL Modrogan, Clubul Steaua, curtea televiziunii publice, case de vacanţă şi domenii.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ