Priveşte cerul. SECRETUL zguduitor al dârelor MORŢII - un genocid planetar IMINENT

| 27 apr, 2014

Dacă privim cu multă atenţie şi luciditate la tot ceea ce se petrece actualmente pe această planetă, descoperim că lumea în care trăim devine pe zi ce trece din ce în ce mai periculoasă pentru fiecare dintre noi.

Urmărim să dezvăluim cu mult curaj adevărul zguduitor despre fenomenul aşa-numitelor „dâre ale morţii“ (chemtrails-uri), pe care mass-media îl trece cu obstinaţie sub tăcere, iar în SUA efectiv li se închide gura tuturor acelora care cer în mod insistent explicaţii, ei fiind acuzaţi nici mai mult, nici mai puţin decât de… propagandă teroristă antiguvernamentală.

Dârele morţii (chemtrails-uri), ce constau atât din felurite substanţe chimice extrem de nocive pentru sănătate, cât şi din mai mulţi viruşi mortali ce au fost creaţi în anumite laboratoare secrete prin manipulări genetice, sunt pulverizate în atmosferă cu ajutorul avioanelor şi constituie unul dintre mijloacele prin care aşa-zişii „iluminaţi“ (capii ascunşi ai sectei satanice mondiale a Francmasoneriei) profită de apatia, de inconştienţa şi de ignoranţa marilor mase de oameni, pe care se străduiesc să le manipuleze, să le îndobitocească şi să le împuţineze prin anumite căi. Ei încearcă la ora actuală să-şi ducă la îndeplinire planul criminal de reducere drastică a populaţiei globului până la 1 miliard de fiinţe umane.

În urma analizelor independente la care au fost deja supuse substanţele chimice din care sunt formate aceste dâre chimice ale morţii (chemtrails-uri), există la ora actuală anumite dovezi incontestabile că multe dintre noile maladii şi epidemii ce au apărut în ultima vreme şi pentru care lumea medicală nu a oferit deocamdată explicaţii oficiale, au drept cauză aceste dâre suspecte pe care le lasă în zbor în urma lor avioanele. Efectele dăunătoare ce sunt generate de aceste „dâre ale morţii“ sunt multiple, iar unele dintre ele sunt extrem de alarmante.

Scriitorul şi cercetătorul William Thomas susţine că în urma analizei realizate în laborator a unor astfel de substanţe ce provin din chemtrails-uri, au fost descoperite în ele germeni patogeni extrem de toxici, printre care şi mycroplasma fermentans (incognitus). Ceea ce este însă foarte semnificativ şi totodată uluitor este faptul că aceşti germeni patogeni au fost descoperiţi de către dr. Garth Nicholson la aproximativ 45% dintre foştii soldaţi care acum suferă de misterioasa şi vlăguitoarea maladie ce este denumită Sindromul Războiului din Golf. În plus, la ora actuală se ştie că printre simptomele ce sunt întâlnite în zonele în care au fost răspândite o anumită perioadă de timp aceste chemtrails-uri, apar deficienţe respiratorii şi unele simptome stranii, asemănătoare cu cele de răceală, iar uneori fiinţele umane mărturisesc despre o stare ciudată de confuzie mentală şi împrăştiere cu care se confruntă după aceea.

Dincolo de aparenţe, aceasta este, la ora actuală, o modalitate secretă pe cât de criminală, pe atât de eficientă, prin care elita satanică a aşa-zişilor „iluminaţi“ poate răspândi, cu ajutorul complicilor săi supuşi, bolile şi viruşii pe care chiar ei i-au creat în prealabil în laborator. Aceste chemtrails-uri conţin, totodată, şi cantităţi considerabile de bariu şi aluminiu. Sub această formă, bariul este chiar foarte toxic pentru fiinţele umane şi le slăbeşte sistemul imunitar, iar după aceea generează în multe fiinţe umane efecte dezastruoase, care în plus sunt recurente. De asemenea, atunci când este pulverizat sub forma unor particule extrem de fine, bariul dezactivează receptorii limfocitelor T şi îi face să nu mai reziste la feluriţii agenţi ce cauzează bolile.

Dacă avem în vedere sinistrele planuri criminale ale elitei satanice ale aşa-zişilor „iluminaţi“, nu ar trebui să ne surprindă acest război biologic secret, pe care ei l-au dezlănţuit deja împotriva populaţiei, cu toate că o mulţime de scandaluri de acest gen au fost aduse la cunoştinţa opiniei publice de mai multe ori, începând cu anii ’40. La ora actuală, există o mulţime de dovezi irefutabile că adeseori comunităţi întregi de fiinţe umane au fost folosite într-un mod criminal pe post de cobai, pentru a fi testaţi în felul acesta anumiţi agenţi chimici extrem de toxici, ce urmau să fie folosiţi în cadrul războiului bacteriologic, ce reprezintă o adevărată formă de bioterorism.

Investigaţiile ce au fost realizate în cadrul Congresului SUA de către unii senatori oneşti şi curajoşi au demascat aproximativ 20.000 de astfel de experimente ce au fost realizate asupra populaşiei civile din Statele Unite între anii 1920-2000.

Ştiind aceasta, putem să ne dăm seama că aceleaşi experimente criminale s-au petrecut şi continuă să se petreacă în Anglia, în Israel, în SUA şi în alte locuri, iar dacă această letargie în care ne complacem va persista, astfel de experimente criminale vor continua nestingherite în multe alte ţări ale lumii şi vor lua amploare în curând şi în România, deoarece avioanele americane de la baza NATO au început deja să răspândească sub ochii noştri chemtrails-uri pe teritoriul României.

Ca urmare a acestor experienţe criminale ce s-au desfăşurat în strict secret, un număr incredibil de mare de fiinţe umane au fost ucise sau mutilate pe viaţă, inclusiv copiii evrei aşa-numiţi „sefarzi“ (care nu erau ashkenazi). La ora actuală, se ştie că astfel de copii evrei sefarzi au fost subiecţii inconştienţi ai experimentelor ce au fost realizate cu anumite radiaţii, care au fost realizate în strict secret de către guvernul israelian timp de 10 ani, începând cu anul 1951. Astfel de experimente asemănătoare s-au petrecut şi în Statele Unite ale Americii. În Statele Unite ale Americii au existat situaţii când unele fiinţe umane ce proveneau din armată, cât şi prizonierii din închisori, au fost adeseori folosiţi în secret în cadrul unor astfel de experimente criminale, tocmai datorită faptului că ei erau nişte grupuri ce puteau fi controlate şi totodată erau foarte uşor de testat şi de observat, fără să existe riscuri prea mari ca cineva să protesteze şi să le ia apărarea, spre a se constata ulterior efectele unor astfel de cercetări monstruoase.

La ora actuală, se ştie că există o evidentă legătură între chemtrails-uri şi declanşarea explozivă a cumplitei maladii Morgellons. Câţiva cercetători au făcut deja conexiuni între fenomenul chemtrails-urilor, nanotehnologie şi maladia Morgellons, ajungând la concluzia că toate acestea sunt strâns legate între ele. Se ştie, totodată, că îngrozitoarea maladie Morgellons a fost identificată prima dată în anul 2001, la aproximativ 3 ani după ce chemtrails-urile au început să apară, iar oficial, cauza ei este un „mister“. În viziunea acestor cercetători, în schimb, această cumplită maladie (Morgellons) nu este chiar deloc un mister. Simptomele înfricoşătoare ale acestei cumplite boli includ senzaţia că ceva ciudat se târăşte pe tine şi totodată includ senzaţii de înţepături îngrozitoare, de muşcături fără o cauză vizibilă.

Mai multe, AICI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 iun, 2014
credo
ATATIA IGNORANTI MAI ALES IN ROMANICA CARE SE CRED ASA DE DESTEPTI CA POCNESC ...AM VAZUT SI-AM URMARIT IN JUD. GALATI LOC .SCHELA FENOMENUL ACESTA DE CHEMETRAILS - O DARA LASATA DE UN AVION CARE IN LOC SA DISPARA S-A LATIT SI A DURAT CAM O ORA PANA A DISPARUT ..IN ACELASI TIMP AU ZBURAT ALTE AVIOANE IN PREAJMA ACELEI DARE DAR CONDENSUL A DISPARUT RAPID IN CATEVA SECUNDE .SI ASTA AM VAZUT NU NUMAI ODATA ... CAND VAD ATITIA DESTEPTI IN GHILIMELE CARE PUN BOTUL LA TOATE MINCIUNILE CARE SUNT LITERA DE LEGE PRIVIND TEORIILE STIINTIFICE DENATURATE CU BUNA STIINTA , DAR CARE PRIND LA TOT PROSTUL CAT SI MASSMEDIA SI CONSIDERA ABERATII ORICE ALTCEVA INCLUSIV RELIGIA , IMI PROVOACA O SILA SI SCARBA ...VOR VEDEA MAI TARZIU CUM STAU DE FAPT LUCRURILE DAR PREA TARZIU PTR. EI
10 mai, 2014
Mihai
Stati linistiti, Robert, "autorul" nici macar nu este in stare sa scrie articole, mereu dau peste articole copiate de acesta de pe alte site-uri, fara sa mentioneze sursa. Site-ul care a publicat prima oara aceasta prostie de articol, site de yoga si esoterie, a facut-o in 2010, adica cu 4 ani inainte ca "jurnalistul" Robert sa de-a copy-paste.
28 apr, 2014
rinocerb
mizerie
se pare ca in acest ziar online scriu numai indivizi cu probleme psihice. Am citit la intamplare 3 articole si imi vine sa ma crucesc. Nu exista nicio sustinere stiintifica a niciunui articol. Mai rau, se manipuleaza opinia cititorului catre cele sfinte si inclinatia catre ingeri si forte supra naturale. Eu as sta la o discutie logica cu fiecare din acesti ziaristi ca sa le explic de ce se trezesc ei degeaba in fiecare dimineata si cum isi castiga painea nemeritat. Mult mai productivi si folositori at fi daca ati taia frunza la caini. Sa nu va mai numiti ziaristi bai !!!
28 apr, 2014
Lars
In sfarsit un baiat destept care scrie despre asta.
Ceilalti sunt niste orbi si niste adormiti.
Da este un fenomen global, din cauza asta pamantul este otravit pana la 30 de metri, este otravit tot, nu mai exista culturi bio in aer liber ci numai daca sunt acoperite. Si cine-si face sera o sa vada niste substante mai ciudate pe acoperis. La fel cine face teste va observa multe alte substante. Cautati pe net persoane care au facut teste. Este foarte sigur ca cei 16 care conduc planeta au plan de decimare a populatiei.
Cine va calatori cu avionul va vedea norii grosi de chimicale, dungi colorate. Nu vedeti ca otravesc tot: mancare, apa, aer, vaccinuri cu mercur , virusi mortali creati de ei in laboratoare etc, provoaca cutremure in adancurile marilor. La cutremurele provocate de Dumnezeu nu mor animalele ci numai oamenii. Asa se poate vedea diferenta. Cutremurul care distruge tot e facut de mana omului.
Sunteti orbi! Cel putin aveti decenta de a nu mai jigni cand habar n-aveti ce se intampla in jurul vostru.
28 apr, 2014
don
Cred ca se merge prea departe cu previziunile apocaliptice.Este drept ca populatia globului creste intr-un ritm alarmant,dar numai in anumite zone,Europa fiind departe de acest fenomen.Cat despre maladii noi ,vad ca apar in Africa,Asia,Emirate,unde cu cateva dire ale unor drone infectate cred ca s-a rezolvat deja problema.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ