Pro TV renunță la serialul "Tânăr şi neliniştit" după aproape 20 de ani

| 11 dec, 14:19

În această lună difuzarea serialului "Tânăr și neliniștit" se oprește în România, potrivit Paginademedia.ro. Serialul a fost difuzat până anul trecut la Pro TV și mutat apoi la Acasă TV.

Serialul se va opri astfel la episodul cu numărul 5.200. Asta în condițiile în care peste ocean filmările au ajuns la episodul 10.800.

Canalul PRO TV transmite episoade la o distanță de cinci ani de Statele Unite, potrivit paginii deWikipedia a producției.

În România nu au fost difuzate episoade din perioada 1973-1991 decât în cadrul unei recapitulări transmise pentru a prezenta telespectatorilor trecutul serialului. Astfel, din vara lui 1996 și până în toamna anului 2014 au fost difuzate episoade din perioada 1991-2009.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 dec, 21:44
Horia
IN SFARSIT! Era o idiotenie de serial,facut parca pt retardati:))
12 dec, 16:43
elena
Lucrezi de acasa si castigi bani
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: [email protected]
11 dec, 22:00
sorin
Cum sa castigi bani de acasa!
Cum sa castigi bani de acasa! Ocazia pe care trebuie să o fructifici imediat: un curs online si gratuit care te invata simplu si repede cum sa castigi bani de acasa! Inveti totul pas cu pas, GRATUIT, in lectii care iti explica foarte clar cum sa castigi bani de acasa! Cere acum mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ