Probleme la Gândul.info: CTP şi-a dat demisia. Pleacă şi redactorul-şef

| 29 iul, 16:16

Redactorul şef al publicaţiei online Gândul, Florin Negruţiu, şi-a dat ieri demisia. Informaţia, dată iniţial pe surse, a fost confirmată de Negruţiu pentru Obiectiv.info. Tot ieri si-a dat demisia şi Cristian Tudor Popescu, care a anunţat într-un Post Scriptum la editorialul său de astăzi că "Acesta este ultimul meu text din Gândul".

Așa sună P.S-ul editorialului de astăzi scris de Cristian Tudor Popescu pentru Gandul.info, fără ca autorul să precizeze și motivele despărțirii sale de publicația lui Adrian Sârbu.

Totodată, Florin Negruţiu şi-a dat ieri demisia de la ziarul online Gandul, unde ocupa functia de redactor-şef. Informaţia, datăinitial pe surse, a fost confirmata de demisionar pentru Obiectiv.info. "Confirm că luni am demisionat din functia de redactor şef la Gândul. Este singurul lucru pe care vreau să-l spun public. Mulţumesc pentru înţelegere", a declarat Negruţiu pentru Obiectiv.info.. "Ultima săptămână ca redactor șef la ziar. Mulțumesc, Gândul, pentru tot!", a scris Negruţiu pe Facebook.

Publicația online este parte a grupului de presă Mediafax, deținut de Adrian Sârbu, și confruntat cu grave probleme financiare soldate cu intrarea în insolvență la începutul acestui an, pe fondul problemelor cu Justiția ale patronului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 sep, 23:10
rsss
Să vedem incotro se indreapta VIPERA CU GLUGĂ pe nume CTP adică Ce Tâmpit Popescu
07 aug, 20:11
Ioan
Acum castiguri pentru toti!
Cum sa castigi bani acasa! Avem pregatita o metoda excelenta prin care cu siguranta puteti sa va rotunjiti veniturile, fara batai de cap, fara sa recrutati oameni in retele, fara sefi, fara stres. Totul este verificat si extrem de serios. Trebuie acum doar sa solicitati mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
30 iul, 08:27
avramescu
Era si timpul ca acest buboi plin de puroi sa se sparga!N-am gasit alta rima,dar aceasta cloaca condusa de adrian sarbu acel nenorocit de operator tvr,care a scos bani din vanzarea casetelor cu noaptea generalilor, si furturi de valuta din CC alPCRin aceiasi noapte cu alti revolutionari,dan iosif,etc.Sarbu ar tebui sa stea in puscarie 20 de ani ,atat de mult rau a facut romaniei,pagube finaciare,santaje.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ