Probleme mari pentru Gigi Becali: Control la Academia Hagi

| 29 apr, 2014

Gigi Becali ar putea avea probleme mari la numai o zi dupa ce a primit cea mai buna veste din ultimul an, el parasind inchisoarea pentru a munci la Academia de fotbal Gica Hagi.

Potrivit b1.ro, Administratia Nationala a Penitenciarelor a demarat un control la Academia "Regelui" pentru a afla in ce conditii lucreaza Becali.

"ANP verifica daca Gigi Becali munceste sau doar sta la birou", sustin surse din cadrul anchetei.

Potrivit contractului incheiat intre Academie si Penitenciarul Poarta Alba, detinutii pot presta doar munca necalificata, ei fiind angajati pentru "intretinerea cladirilor, a spatiilor interioare, exterioare si a terenurilor".

Sursele Ziare.com sustin ca lui Gigi Becali i s-a pregatit un birou la Academia Hagi, el urmand a fi un consultant in cadrul scolii de fotbal a "Regelui".

Totusi, acest lucru ar fi ilegal si daca se dovedeste ca finantatorul Stelei nu presteaza munca necalificata el are sanse mari sa nu mai poata iesi din spatele gratiilor.

Ziare.com a anuntat in exclusivitate, luni, ca Gigi Becali a fost scos din penitenciar si dus la munca la Academia Hagi.

Latifundiarul se afla inchis la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta, el avand de executat o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ