Problemele de la RADET, rezolvate. Livrarea de apă caldă şi căldură nu mai poate fi pusă în pericol

| 02 dec, 17:54

Problemele de la RADET au fost rezolvate, bugetul Regiei a fost aprobat de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti, iar ELCEN poate plăti facturile restante cu un împrumut de la Trezorerie. Astfel, nu vor mai exista probleme cu livrarea de apă caldă și de căldură către consumatori.

"Guvernul a dorit să se asigure că au fost rezolvate problemele odată cu aprobarea bugetului RADET și cu împrumutul ELCEN de la trezorerie pentru plata facturilor restante", a spus Suciu. Astfel, în perioada următoare, având bugetul odata aprobat, RADET va avea banii necesari pentru mentenanța instalațiilor tehnice.

Consiliului General al Municipiului București (CGMB) a aprobat, săptămâna trecută, bugetul de venituri și cheltuieli al Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București (RADET) pe anul acesta.

Președintele Consiliului de Administrație al RADET, Gabriel Dumitrașcu, declara pe 13 noiembrie că bucureștenii ar putea rămâne fără apă caldă și căldură dacă CGMB nu intră în procedură de urgență și nu aprobă bugetul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 dec, 07:38
TUDOR POPESCU
SATISFACTIE
ESTE ADEVARAT CA S-AU INTALNIT UN GRADINAR UN SOCOLOG SI UN AVOCAT CU ECHIPA PRIMARIEI BUCURESTI SLEITA DE EFORT SI IN PERMANENTA SOLICITARE DE BANI , SE PARE CA AU GASIT UN LIMBAJ COMUN ... ADICA BANI. DORMIM LINISTITI ... GUVERNUL LUCREAZA PENTRU NOI ! SI EU ... CARE CREDEAM CA GUVERNUL FUNCTIONEAZA BINE DOAR DACA ARE GRUPUL DE CONSILIERI DE STAT ... DE INALTA CALIFICARE ... NU E NEVOIE !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ