Procurorii confirmă: Elena Udrea, turnată de cea mai bună prietenă. S-A TERMINAT!

| 11 feb, 13:57

Acuzaţia că Elena Udrea a primit şpagă în bani şi servicii a fost formulată de una din cele mai vechie prietene ale ei, cu care a fost şi în celebra excursie de la Paris, Ana Maria Topoliceanu, reiese din referatul procurorilor DNA.

În referatul cu propunerea de arestare a lui Tudor Breazu, fostul consilier al Elenei Udrea, procurorii DNA au desenat traseul şpăgilor date de oameni de afaceri pentru contarcte cu statul, dar şi modul în care se împărţeau aceşti bani şi cum cheltuiau ei.

Procurorii arată că o parte din bani au ajuns în final la Elena Udrea şi că această dezvăluire a fost făcută de Ana Maria Topoliceanu, fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii.

Anchetatorii notează în referat că, din declaraţia Anei Maria Topoliceanu, rezultă că sumele primite de la SC Consmin SA (în total 335.000 de lei)  ajungeau în patrimoniul Elenei Udrea.

"Având în vedere relaţia de prietenie dintre cele două, precum şi faptul că în acea perioadă erau în desfăşurare mai multe fapte, remiterile nu se realizau imediat după plăţile efectuate de către Lungu Ştefan şi nici cu ocazia fiecărei plăţi. Topoliceanu Ana Maria ţinea o evidenţă a încasărilor de la Lungu Ştefan pe care i le comunica Breazu Tudor şi lua în calcul cheltuielile făcute din aceste sume, iar sumele rezultate din aceste tranzacţii le-a înmânat ministrului în două-trei ocazii", au scris procurorii în referatul privind propunerea de arestare preventivă a lui Tudor Breazu.

Contactată încă de marţi pe această temă de Obiectiv.info, Ana Maria Topoliceanu a refuzat să confirme sau să infirme informaţia, care circula deja pe surse.

Ana Maria Topoliceanu este o prietenă apropiată a Elenei Udrea, cele două se cunosc de 20 de ani. Elena Udrea se lăuda chiar cu această prietenie anul trecut, după apariţia pozelor de la Paris, în care a fost surprinsă alături de Ana Maria Topoliceanu şi Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, actualmente arestată în mai multe dosare de corupţie.

După apariţia fotografiilor, Udrea a justificat prezenţa alături de cele două femei astfel: ”Sunt două femei de vârsta mea pe care le cunosc de ani de zile. Pe Topoliceanu o ştiu de 20 de ani. Avem o relaţie de prietenie, nu văd nimic vinovat în a fi cu o prietenă la masă. Bica e o femeie de vârsta mea, procuror, o cunosc de 5 ani, avem o relaţie bună, de amiciţie", a spus atunci Udrea.

Citeşte şi: Cum a reacţionat Dorin Cocoş când a aflat că Udrea a fost REŢINUTĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ