Producătorii de automobile susţin Programul Rabla

| 13 apr, 2014

Grupul Dacia s-a declarat mulţumită de noile modificări ale programului Rabla pe care-l consideră unul modern, datorită evoluţiilor aduse, în special prin implementarea sistemului informatic și prin accesul liber al clienților la orice marcă auto.

De asemenea, compania consideră că programul de reînnoire a parcului auto din România este o măsură care și-a dovedit eficiența în timp şi a permis clienților români să achiziţioneze vehicule noi într-operioadă economică dificilă, susținând totodată eforturile de împrospătare a parcului auto.

Mesajul de apreciere venit din partea Dacia este unul foarte important pentru autorităţile române, pentru că transmite un semnal pozitiv şi celorlalţi investitori. „Acest lucru a fost posibil și prin faptul că autoritățile competente au dat dovadă de deschidere și transparență, luând în calcul propunerile venite din partea industriei și din partea APIA. Primele efectele ale programului din acest an sunt deja încurajatoare”, menționează constructorul auto.

Președintele director general al companiei Nicolas Maure a subliniat că piaţa din românia rămâne una foarte importantă pentru companie în contextul în care în 2013 a vândut aproximativ 25.000 de unităţi şi va susţine în continuare măsuri care să ducă la creșterea pieței auto. Acest mesaj a directorului general reprezintă o asigurare că investitorii companiei Dacia sunt interesaţi să-şi continuie activităţile în România, ceea ce înseamnă că miile de locuri de muncă vor fi păstrate şi de ce nu, vor fi create altele.

Ce-i drept, putem avea speranţe că vor veni şi alţi investitori importanţi în România ca urmare a semnalelor pozitive transmise în acest an de ţara noastră. Producţia industrială şi-a continuat ascensiunea în februarie 2014, făcând un salt de 9% faţă de aceeaşi perioadă din 2014. Să nu uităm că industria a adus trei sferturi din creşterea economică din 2013. De asemenea, un alt lucru încurajator este că România continuă să exporte din ce în ce mai mult.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 apr, 2014
fan ferenczy
colega,grupul s-a declarat multumit...nu multumita
se spune multumita cand spui de exemplu ca :multumita lui Sultanescu iau si eu un ban,chiar daca sunt mai prost...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ