Profeţia CORANULUI care îţi dă FIORI! VINE Antihristul! Este un bărbat uscat şi orb de un ochi

| 25 oct, 2014

Cartea sfanta a Islamului, Coranul, oferita umanitatii de catre arhanghelul Gabriel, prin profetul Mahomed este structurata pe mai mult de o suta de sure (capitole), scrise in araba.

Intreaga Binecuvantare a Celui Prea Inalt ajunge catre oameni prin Avraam, Moise, Iisus si Mahomed. Oamenii cartilor sfinte sunt alesi, exclusiv pentru credinta lor in Unicitatea lui Dumnezeu. In Coran, ca o particularitate, invatatura primita devine un cod de viata care acopera toate directiile existentei pe Pamant atingand domeniile sociale, politice economice si evident spirituale.

Citeşte şi: Profeţia indianului Sundar Singh: România şi Palestina vor face excepţie de la pedeapsa focului nimicitor

Remarcabile sunt pasajele profetice. Islamul, in faza sa incipienta ne-a revelat cunostinte stiintifice despre creatie, natura, cosmologie si astrologie. Mostenirea Coranului se intinde pana spre domeniile medicinii, acopera ciclul embrionar, sfericitatea Terrei si continuitatea sufletului in universuri supra sensibile, scrie coduluioreste.ro.

Iata un pasaj relevant din sura 10: 90-92:

“Noi le-am dat fiilor lui Israel sa treaca marea. Faraon si ostirile lui ii urmareau cu strasnicie si dusmanie, pana ce Faraon, care era gata sa se inece, spuse: Da, cred! Nu este Dumnezeu afara de cel in care cred fiii lui Israel. Eu sunt dintre supusi. Dumnezeu spuse: Acum, da!Inainte ai fost dintre razvratitii ce-au semanat stricaciunea. Astazi te vom mantui la trup ca tu sa fii un semn pentru cei care vor veni dupa tine. Multi oameni sunt nepasatori la semnele noastre!” Una dintre cele mai importante profetii ale Coranului se refera la cea de-a doua venire a Hristosului, dar si la aparitia Antihristului, sau a lui Al Dachal, descris ca fiind un barbat uscat, orb de un ochi, cu fata congestionata si cu parul aspru. Mohamed spune ca acesta va aparea “cand haosul va domni in lume. Mai multe tari vor porni inversunate atacuri nocturne unele impotriva altora. Nici cei varstnici nu vor avea mila de cei tineri, nici cei puternici nu se vor arata ingaduitori cu cei slabi!” Daca ne uitam profund in inimile noastre si-n jur, nu constatam cumva ca aceste vremuri au inceput deja?

loading...

Ştirile orei

DAILYBUSINESS.RO

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 oct, 2014
Preafericitul Daniel Trafaleteanul
Comunicat public din partea Patriarhiei Române

Dragi credincioşi, sunt Preafericirea Mea Daniel şi în calitate de patriarh al Bisericii Ortodoxe Române vă înştiinţez că suntem în pragul colapsului: ţara noastră a rămas fără resurse de ċăċat!

Din cauza sărbatorilor ortodoxe din ultimele săptămâni, rezerva de ċăċat a României a fost epuizată. Deşi existau câteva diferenţe de opinie între membrii Sfântului Sinod, când a fost vorba de mâncat ċăċat, cu toţii au ajuns la un consens şi nimeni nu a mai ţinut cont de funcţie, vârstă şi simpatii, toţi aceştia trecând direct la înfulecat.

Trist este faptul că majoritatea credincioşilor nu s-au mulţumit să consume ċăċat în timpul slujbelor, ci şi-au luat şi câte doi saci pentru acasă. Absolut toţi enoriaşii au mâncat ċăċat în timpul slujbelor, în timpul discuţiilor de pe marginea străzii şi chiar alături de familiile lor, la chermeze, nunţi, botezuri sau cumetrii.

Pasiunea pentru consumul de ċăċat s-a răspândit rapid, astfel că o multitudine de preoţi, diaconi, călugari, episcopi si mitropoliţi s-au apucat, la rândul lor, să mănânce ċăċat. Din păcate pentru ei, zăcămintele de ċăċat ale României au fost epuizate, astfel că doar printr-o minune va mai fi descoperit vreun zăcământ de ċăċat care încă n-a fost consumat în această ţară. În acest mod se poate explica de ce, în ultima perioadă, foarte mulţi credincioşi au început să mănânce ċăċat în afara ţării, chiar şi prin moschei, sinagogi sau temple.

Cu sufletul plin de speranţa că vom identifica un nou zăcământ de ċăċat pe teritoriul ţării noastre, astfel încât să nu fie nevoie sa apelăm la importuri şi gândindu-ne cu evlavie la Bântuitorul nostru Iisus, vă spun „Fiţi binecuvântaţi, fiilor”. Doamne ajută!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ