Profeţia NEŞTIUTĂ a legendarului trib HOPI despre viitorul OMENIRII

| 03 mai, 2014

“Următorul război mondial va fi sub forma unei lupte spirituale manifestată prin mijloace materiale. Mass-media, principala formă de manipulare, va fi distrusă de ființele spirituale, care în cele din urmă vor crea o societate, unică, care va urma calea dorită de Creator.”

Această convingere provine din cultul legendarului trib Hopi, care a fost conștient de-a lungul timpului de legătura dintre farfuriile zburătoare și petroglifele descoperite pe teritoriul lor. Credința tribului Hopi se bazează pe ideea că într-o zi marea schimbare se va produce și astfel omenirea va fi purificată în întregime.

Mai mult de atât, în ziua de astăzi, mai mult ca oricând, se crede că navele extraterestre vor ateriza pe Terra și atunci se va produce impactul care va schimba societatea din temelie.

Această credință se trage din evenimentele petrecute în trecutul îndepărtat al acestei culturi în care au existat unii dintre cei mai mari oameni spirituali de pe Terra. Totul a început cu “profeția tăcerii”, idee născută odată ce Creatorul a decis să trimită marele potop pe Terra. Reprezentanții tribului Hopi au realizat un pact cu cel care a creat oamenii. Acest pact a constat în salvarea tribului de la moarte în schimbul respectării legilor impuse de zei.

Tribul Hopi s-a conformat și a dus o viață îndelungată și fericită. Odată cu trecerea timpului, profeția a evoluat sau a prins contur pentru ca în cele din urmă, maeștri spirituali să susțină că de fapt Creatorul niciodată nu și-a abandonat creația, ci doar îi oferă numeroase teste pentru ca drumul evoluției să fie unul mai lin.

De cele mai multe ori tăcerea este ucigătoare și doar în momentul în care omul ajunge să-și înțeleagă vibrațiile sufletului atunci poate să-l asculte și pe Dumnezeu, scrie efemeride.ro. Tăcerea care s-a așternut de mai multe secole peste omenire este definită precum testul suprem sau ultimul test pe care Creatorul i-l oferă omului pentru a ajunge la purificare. Cei care nu știu să urmeze drumul impus, vor fi cei care vor pieri în cele mai mari dezastre naturale care se vor abate încet și sigur asupra Pământului. Interesat mai este faptul că în ultimii 20 de ani mai multe astfel de dezastre naturale au început să se producă, exact așa cum celebrele profeții Hopi au descris viitorul omenirii.

Fiecare dintre noi este liber să-și aleagă drumul, dar cândva va veni ziua în care lucrurile se vor schimba și tăcerea va fi întreruptă de zgomotul infernal al carelor zburătoare în care se va afla Creatorul și armata sa de îngeri. Atunci se va produce marea schimbare, cei care vor alege drumul întunericului nu se vor mai putea întoarce spre lumină nici dacă vor mai dori s-o facă. Acei câțiva oameni care au ales drumul luminii vor fi supuși la numeroase teste care vor avea un rol purificator. În cele din urmă, doar ființele evoluate spiritual vor rămâne pe Terra pentru a crea o nouă societate bazată pe principii morale, etice și umane cu totul diferite de cele pe care în ziua de astăzi le respectăm cu sfințenie și care se vor dovedi în cele din urmă greșite.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 iun, 2014
Patrick
E greșit...?
„...pentru a crea o nouă societate bazată pe principii morale, etice și umane cu totul diferite de cele pe care în ziua de astăzi le respectăm cu sfințenie și care se vor dovedi în cele din urmă greșite” ?!!?
E greșit să faci diferența între bine și rău? Să apreciezi munca, onestitatea, modestia, cinstea, loialitatea, corectitudinea, prietenia, iubirea? Sau arta, frumosul, creația, inovația? (Sigur, presupunând că astea repezintă (încă!) valorile noastre!). Nu astea, toate, la care mai putem adăuga și altele, ne definesc ca oameni?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ