Profeţie ZGUDUITOARE pentru România! Ce se va întâmpla în 2015, potrivit lui NOSTRADAMUS

| 21 aug, 11:02

Nostradamus vorbeşte în celebrele sale catrene şi despre România. Nimic nu este întâmplător, iar astăzi la graniţa României există un conflict care arde mocnit şi despre care încă nu se spun foarte multe. Într-unul dintre catrenele profetului, se regăsesc câteva versuri unde ţara noastră este specificată, scrie româniatv.net.

Conform scrierilor, România va avea un rol important la declanşarea celui de-al Treilea Război Mondial.

„Amas s’approche venant d’Esclavonie

L’Olestant vieux câte ruinera

Fort desolee vera să Romainie

Puis la grand flamme estaindre ne scaura”, a scris Nostradamus.

În traducere, conform jurnalul.ro:

„Din Rusia se apropie în masă…

Distrugătorul va ruina acel oraş,

Violenţa distruge „Românie” va suferi,

Astfel, flăcările Marelui Război ne mai putând fi oprite”.

Vlaicu Ionescu este un cunoscut decriptolog al profetului Nostradamus şi nu a putut face lumină în privinţa folosirii numelui de „România” în celebrul catren. De ce? Pentru că ţara noastră este scrisă „Romainie”, ceea ce ar însemna că s-a produs acolo o greşeală de scriere (ortografică ) sau nu este vorba despre ţara noastră.

Oricum ar fi, războiul va începe în Rusia, iar când o ţară vecină cu ea ( România ), se va afla în sărăcie şi distrusă, atunci va începe adevăratul război. Se va dezlănţui iadul pe pământ şi nimeni nu îl va putea opri. Să nu uităm că multe ţări din jurul Rusiei sunt membre ale NATO, iar acest fapt este un motiv foarte serios pentru începerea unui conflict militar în această zonă a Europei.

Citeşte şi: NASA a făcut anunţul: Pământul se va cufunda în ÎNTUNERIC TOTAL în noiembrie

 

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ