PROGNOZA METEO pe trei luni. Cum va fi VREMEA în iunie, iulie, august

| 23 mai, 13:17

Administrația Națională a emis o estimare a valorilor temperaturilor și precipitațiilor pentru următoarele trei luni. Astfel, în lunile iulie şi august, temperaturile vor fi destul de ridicate, iar cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare.

PROGNOZA METEO pentru IUNIE

Regimul termic se va situa, în luna iunie, în limite apropiate de mediile multianuale în cea mai mare parte a teritoriului.

Cantităţile lunare de precipitatii vor inregistra valori sub normele climatologice local in sudul, sud-estul, estul si vestul tarii, iar in centru si nord sunt posibile cantitati peste mediile multianuale.

PROGNOZA METEO pentru IULIE

Temperaturile medii lunare se vor situa peste mediile climatologice in sud-estul tarii si local in sud, iar in celelalte regiuni vor avea valori apropiate de normal.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general deficitare, exceptand zonele centrale si vestice, unde acestea vor fi apropiate de normele climatologice.

PROGNOZA METEO pentru AUGUST

Regimul termic se va situa in limite apropiate de mediile multianuale in majoritatea regiunilor, iar local in sud-estul, sudul si vestul tarii vor fi posibile valori termice peste norme.

Cantitatile lunare de precipitatii vor inregistra valori sub mediile climatologice in aproape toata tara.

Citeşte şi:  CUTREMUR în Buzău, în această dimineaţă

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ