PROGNOZA METEO pe trei zile. Temperaturile SCAD accentuat

| 01 oct, 2014

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă o răcire a vremii, în unele regiuni urmând să îşi facă apariţia şi ploile, însoţite de vânt puternic.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea se răceşte în toată ţara, dar în jumătatea de nord-est vorbim chiar despre o scădere accentuată a temperaturilor faţă de ziua de miercuri, cu maxime care se vor situa între 10...12 grade în nordul Moldovei şi 21...22 grade în Banat, în vestul şi în sudul Olteniei, dar şi în sud-vestul Transilvaniei. Cerul rămâne încărcat de nori în aproape toată ţară şi plouă pe arii extinse în nord-vest, în centru şi la munte, zone în care izolat se pot aduna 15...20 l/mp, dar local plouă şi în zonele de deal, iar pe areale mai restrânse şi în celelalte zone. Vântul suflă mai turbulent în regiunile sudice.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Ziua de joi aduce o răcire a vremii, cer mai mult noros şi e posibil să plouă trecător. După-amiază nu vor fi mai mult de 17...18 grade, ceea ce înseamnă o vreme răcoroasă pentru data din calendar, iar vântul, deşi suflă moderat, sporeşte un pic senzaţia de rece.

PROGNOZA METEO. Vineri, temperatura mai scade puţin în regiunile din jumătatea de sud-vest a ţării şi astfel vremea va deveni răcoroasă pentru data din calendar în toată ţara, cu maxime doar între 11 grade în Bucovina şi 19 grade în Banat şi în sudul Olteniei. Norii continuă să acopere cerul în cea mai mare parte a zilei în nord-vest, în centru şi în zonele montane, unde local mai plouă slab. În restul teritoriului cerul mai e doar temporar noros şi doar izolat e posibil să mai plouă. Izolat, dimineaţă va fi ceaţă, iar vântul e mai alert în sudul Banatului şi pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri e o vreme mai rece decât în mod obişnuit la această dată, cu temperaturi la amiază de cel mult 16...17 grade. Ziua începe cu cerul cerul încărcat de nori, dar după-amiază se arată puţin şi soarele.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea rămâne uşor mai rece decât în mod normal în prima decadă a lunii octombrie în cea mai mare parte a ţării, cu maxime de la 13 grade în Moldova până la 20 grade în sud-vestul Transilvaniei. În vest şi în nord-vest, dar şi în extremitatea de sud-est mai sunt înnorări temporare şi ceva ploi slabe. În celelalte regiuni soarele împarte cerul cu norii. Vântul suflă încă agitat în sudul Banatului şi pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă, vreme încă uşor mai rece pentru această perioadă, cu cel mult 17...18 grade după-amiază, chiar dacă soarele se arată pe cer o bună parte a zilei.

PROGNOZA METEO. În ultima zi a săptămânii, dar şi în prima jumătate cele viitoare vremea se menţine uşor mai rece decât în mod normal în a doua decadă a lună în octombrie în cea mai mare parte a ţării, cu minime sub pragul de îngheţ şi brumă duminică în estul Transilvaniei şi maxime de la 13 la 20 grade. Mai plouă însă doar slab şi izolat în sudul extrem, iar în zilele următoare şanse mai mari de ploaie vor fi la jumătatea săptămânii în nord şi în nord-est.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ