Prognoza METEO pe următoarele trei luni. Cum va fi vremea de Paşte

| 26 ian, 12:47

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare sezonieră a temperaturilor şi a cantităţilor de precipitaţii pe teritoriul României, până în luna aprilie inclusiv.

FEBRUARIE

Temperaturile medii lunare vor fi, în general, apropiate de normele climatologice, exceptând regiunile vestice, sudice şi sud-estice, unde local se vor situa peste aceste norme.

Cantităţile lunare de precipitaţii se vor situa în general în limite normale în zonele estice şi sud-estice, iar în restul teritoriului vor fi excedentare.

MARTIE

Temperatura medie lunară a aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice, posibil local mai ridicate în sud şi sud-est, dar şi mai coborâte în centrul şi nord-vestul teritoriului.

Precipitaţiile lunare se vor putea situa peste normalul climatologic în cea mai mare parte a ţării.

APRILIE

Valorile medii ale temperaturii aerului vor fi apropiate de mediile climatologice, posibil mai scăzute, local, în vestul, sudul şi nord-estul ţării.

Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi apropiate de mediile multianuale pe areale din sudul şi estul ţării şi vor depăşi aceste medii în restul teritoriului.

 

Vezi aici cum va fi vremea de Paşte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ