PROIECT DE INCOMING: Peste 2.000 de turişti israelieni vor fi cazaţi la Băile Felix şi Oradea

| 14 ian, 15:16

Peste 2.000 de turişti israelieni vor fi cazaţi la Băile Felix şi Oradea datorită unui proiect nou de incoming realizat cu un tour-operator din Israel, care va aduce alţi 5.000 de turişti pe litoralul românesc, transmite Agerpres.

"În acest an, pentru destinaţia Oradea, cei 2.000 de turişti vor genera 1,8 milioane de euro, luând în calcul zborurile, hotelurile, serviciile la sol şi cheltuielile personale ale turiştilor', apreciază specialistul în turism Meidan Butnaru, israelian de origine română. 

Turiştii israelieni vor fi cazaţi în staţiunea balneoclimaterică Băile Felix şi în municipiul Oradea. Pachetele turistice vor fi dedicate familiilor şi adulţilor, iar cazarea va avea loc în hoteluri de 4 şi 5 stele. 

Principalele atracţii ale israelienilor sunt aqua park-urile, apele termale, centrul istoric restaurat al oraşului Oradea precum şi parcul naţional Munţii Apuseni, se precizează într-un comunicat de presa. 

Cursele charter Tel Aviv - Oradea, ce vor fi inaugurate în 2016 la cererea companiei Meshek Wings, vin în completarea celor trei zboruri săptămânale pe aeroportul Constanţa, pentru Mamaia, în perioada iunie-august, fiind estimaţi aproximativ 5.000 de turişti israelieni, inclusiv dintre cei care vin din Bucureşti şi aleg să se cazeze şi pe litoral. 

Pentru Bucureşti sunt estimaţi 25.000 de turişti israelieni pentru tot anul, fiind operate tot trei zboruri pe săptămână, dar într-un interval mai mare de timp. Meidan Butnaru operează aceste două destinaţii din România pentru al treilea an consecutiv. 

"Ne dorim să putem opera mai multe destinaţii din România, însă ţinând cont că suntem o companie privată, avem o limită a numărului de zboruri pe care-l putem opera într-o singură ţară. Din acest motiv, încerc să dezvolt produsul România cât de mult pot din poziţia actuală. Îmi doresc o poziţie în care aş putea demonstra cât de multe lucruri bune se pot face în România atât pe incoming, cât şi pe outgoing. În final promit, împreună cu echipa mea, că vom continua proiectul de a îmbunătăţi imaginea României ca destinaţie turistică în lume', spune Meidan Butnaru. 

Butnaru a adus, până în prezent, din poziţia actuală de director comercial al tour-operatorului israelian Meshek Wings, peste 100.000 de turişti israelieni în România.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ