Prorocirea lui Padre Pio: Vor muri mai mulţi oameni decât în cele două războaie mondiale

| 07 mai, 2014

Padre Pio este unul dintre cei mai cunoscuți sfinți creștini ai secolului XX, atât datorită stigmatelor cât și datorită anumitor minuni cum ar fi levitația, despre care se spune că le-ar fi experimentat. A fost un preot și călugărcapucin al Italiei venerat și considerat sfânt în biserica catolică, potrivit efemeride.ro.

În timpul vieții sale a înfăptuit numeroase minuni și chiar i-a apărut Iisus, care i-a lăsat următorul mesaj pentru omenire:

“La această venire a mea, în timpul pedepselor îngrozitoare, voi fi totuși îndurător cu toți cei care îți pun speranța în mine și au încredere în cuvintele mele. De asemenea, cei aleși nu au de ce să se teamă căci, aşa cum le-am promis, vor fi salvați la timp: eu, când mă voi înălța de pe Pământ, îi voi ridica pe toți cei mântuiți la mine. Cei aleşi sunt toţi pământenii care în vieţile anterioare au ales să lupte până la moarte pentru adevăr.

Prin jertfa lor (moartea de martir) ei şi-au demonstrat devoțiunea supremă faţă de creator şi au primit drept răsplată mântuirea, graţia divină. Ca și mine, acești apostoli și ucenici sunt reveniți din lumile divine în trup pe Terra. Ei vor fi răsplătiți în văzduh imediat după ce mă voi înălța din nou la cer, în noul Ierusalim ceresc.

Cataclismul va începe iarna, într-o noapte friguroasă. Vântul va vui tare; după un timp, se vor auzi tunete puternice. Atunci să închideți ușile și ferestrele pe cât posibil să nu intre deloc aer din exterior, căci vântul va aduce gaze otrăvitoare, ce se vor împrăştia pe toată suprafaţa planetei.Începeți de pe acum pregătirile, căci încăperea în care veţi locui trebuie bine izolată! Geamurile vor fi astupate cu pături, spre a nu lăsa loc luminii (radiațiilor) din exterior să pătrundă. Veţi întrerupe curentul, veţi închide apa şi gazele.

Din cer vor porni uragane de foc spre Pământ şi se vor extinde. Furtuna, ploaia, tunetele, fulgerele se vor intercala succesiv. Ploaia de foc va fi permanentă.

Această pedeapsă teribilă nu se poate compara cu nici una din cele trimise de Dumnezeu de la facerea lumii. Teribila încercare va dura 72 de ore, adică 3 zile şi 3 nopţi, timp în care va pieri cel puţin o treime din populaţia globului, aşadar vor muri mai mulţi oameni decât în cele două războaie mondiale la un loc.

Nu părăsiți locuința și nu vorbiți decât cu cei ai casei, căci demonii vor imita glasurile celor dragi, spre a vă ispiti să le deschideţi ori să ieşiţi afară. nu priviți deloc afară în timpul zguduirii pământului! Acolo va fi mânia lui Dumnezeu, pe care El nu doreşte s-o vedeţi, căci v-ar apuca tremuratul şi v-ar umple groază. Cine se va uita din curiozitate pe geam, va muri. Îngenunchiaţi în fata crucifixului şi regretaţi-vă sincer păcatele!

Rugaţi-vă! Rugaţi-vă! Rugaţi-vă!

În primele două zile de întuneric, satana şi diavolii lui vor chinui amarnic pe cei care nu s-au adăpostit. Cel care suferă şi moare nevinovat, dacă nu a acceptat semnul fiarei devine martir şi urcă în Rai, în Noul Ierusalim Ceresc. În a treia noapte, cutremurul şi focul se vor opri treptat, ziua următoare va apare Soarele.

Cei care şi-au bătut joc de Mine şi nu au crezut în mesajele transmise prin cei aleşi de Mine ca apostoli şi ucenici, vor fi executaţi de Îngerii Mei, care deja au primit această sarcină şi sunt pregătiţi să acţioneze. Apoi, mulţi îngeri vor coborî spre a aduce Spiritul Păcii pe pământ. Din sufletele celor rămaşi în viaţă se va îndrepta spre cer o deosebită recunoştinţa. Munţi de ceaţă vor veni în timpul nopţii. Va fi război, fără să-l fi declarat cineva.

Vor fi inundaţii uriaşe şi distrugeri incalculabil de mari, drept răsplată a tuturor păcatelor voastre, conform legii cauză-efect. Vor ieşi viermi din pământ, iar cerul se va întuneca datorită păsărilor negre ce vor veni dinspre sud. Tancuri vor trece peste case şi bordeie.

Oamenii de pe străzi vor sta cu muşchii atârnaţi bucăţi, sau vor fi întinşi pe jos, arşi, înegriți. Surprinzător vor dispărea de pe faţa pământului oraşe şi sate. Vor dispărea multe ţări din vest, şi se vor forma altele. Anglia va fi nimicită, doar Scoţia va rămâne.

Marseille se va distruge prin foc, la fel 2/3 din Paris, doar turnul Eifel va rămâne în picioare. În America va fi un război distrugător. În timpul acestor 3 zile Soarele nu va mai lumina, iar curentul electric va fi oprit. După aceste trei zile de necaz va apărea pe cer Crucea luminoasă. Folosiţi bine puţinul timp rămas, cu evlavie, în credinţa sinceră şi cu practicarea iubirii de Dumnezeu şi de aproapele vostru. Multiplicaţi acest mesaj şi dăruiţi-l tuturor credincioşilor pe care îi cunoaşteţi! De multe ori v-a atenţionat cerul, totuşi foarte puţini aţi luat în seamă.“

Citeşte şi: Părintele care a avut toate rănile Mântuitorului! A sângerat 50 de ani

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 iul, 2014
Breaking news de la BOR
Fiindcă nu are încredere în băncile de spéŕmã, un preot a decis să-şi ţină spéŕma în sfântul potir

O consecinţă directă a crizei este că tot mai puţini oameni au încredere în bănci, inclusiv băncile de spéŕmã, arată un sondaj recent. Astfel, un preot inventiv a decis să-şi păstreze spéŕma în sfântul potir, departe de privirile curioase ale credincioşilor sau de eventualele enoriaşe care poftesc la boaşele părintelui.

“Să-mi depun spéŕma la bancă ? Aţi înnebunit ? Nu mi-aş depune nici măcar banii pe care-i obţin prin jupuirea fraierilor care vin să-mi asculte sporovăiala duminicală.” a spus părintele Maricel Pedofileanul. “Ăia de la bancă sunt nişte incapabili, poţi să te trezeşti că îţi pierzi în câteva clipe spéŕma de-o viaţă. Eu fac muncă manuală la fiecare rugăciune, nu vreau să mă trezesc că pleacă vreunul cu toată averea mea într-o valiză.”

Pe de altă parte, există preoţi care aleg să-şi păstreze spéŕma în cădelniţă sau în sticlele cu vin liturgic: “Credincioşii sunt de-a dreptul înnebuniţi după vinul liturgic. Într-adevăr, unii se mai întreabă din când în când de ce are gust bizar şi consistenţă cleioasă, dar le spunem că acest lucru se petrece datorită credinţei noastre bimilenare, vii şi nealterate. Intenţionăm ca în viitorul apropiat să introducem în parohii moaşte marinate în spermă, dar acestea vor fi rezervate enoriaşilor premium, acelora care ne fac reclamă pe net sau postează pe Facebook citate din Arsenie Boca, Ilie Cleopa, Iustin Pârvu şi Petre Ţuţea.”
08 mai, 2014
Breaking news de la BOR
BOR a lansat noul Xanax Moaşte pentru credincioşii care vor să simtă aroma moaştelor la orice oră

Anunţul a fost făcut de unul dintre reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române, Sătănel Iădescu: “Am observat în ultima vreme că foarte mulţi credincioşi simt nevoia gustului de moaşte şi considerăm că este un lucru bine-venit, mai ales în timpul perioadelor reci, când aceştia devin vulnerabili din cauza frigului şi au nevoie de ceva care sa le protejeze trupul si sufletul.”

“Cu toate că Xanax Moaşte este destinat cu precădere persoanelor care manifestă accese de delir mistic, acesta poate fi administrat şi celor care simt nevoia să se închine în timp ce călătoresc cu autobuzul sau şoferilor care au mania de a-şi agăţa la oglinda autoturismului câte un mănunchi de cruci.”, spun producătorii de medicamente.

Noul Xanax Moaşte vine într-o formă atractivă pentru credincioşi, ce-i va face să apeleze fără ezitare la acest medicament. “Ca o noutate, spre deosebire de alte medicamente, acesta poate fi luat cu agheasmă, sau după preferinţă, cu anafură”, a declarat părintele Serafim Zoofileanul.

Peste câteva luni se intenţionează introducerea pe piaţa românească a unui nou remediu psihiatric denumit Distonocalm Tămâie, care, aşa cum îi spune numele, va avea aromă de tămâie şi va fi în principal destinat celor care au un miros neplăcut al gurii din cauza sărutării excesive a icoanelor făcătoare de minciuni. Patriarhul Daniel a declarat că, într-un viitor ceva mai îndepărtat, BOR are în vedere şi lansarea Rudotel Mir, un stimulent pentru cei care vor să participe la proba de lins-viteză a Campionatului de Pupat Moaşte.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ