Protest masiv anunțat pentru azi, în București. Surpriză pentru Liviu Dragnea

| 21 iun, 12:47

Protest uriaș anunțat azi în București. Manifestația promovată pe pagina de Facebook Corupția Ucide îi e ”dedicată” lui Liviu Dragnea.

Protest de amploare anunțat pentru joi seară în Piața Victoriei București. Mii de persoane și-au anunțat deja prezența la manifestația promovată ăe pagina de Facebook a comunității Corupția Ucide. Manifestația ar trebui să înceapă la ora 18.00 în Piața Victoriei.

Noul protest îi este ”dedicat” lui Liviu Dragnea. ”Liviu Dragnea nu uita, România nu-i a ta!”.

”O țară întreagă este ținută pe ghimpi de penalul Liviu Dragnea. PSD-ul a ajuns afacerea proprie a lui Dragnea și a clanului său mafiot. Locul lui Dragnea este la pușcărie. În anul Centenarului, România are nevoie de politicieni competenți. Guvernul Dancilă este cel mai incompetent guvern din ultimii 28 de ani. Guvernul slugarnic lui Dragnea trebuie să își dea demisia urgent. Liviu Dragnea nu uita, România nu-i a ta! Libertate te iubim, ori învingem ori murim!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook care anunță noul protest.

Peste 15 mii de manifestanți au ieșit în stradă numai în Capitală la un protest organizat miercuri, nemulțumiți de modificările aduse Codului de procedură penală! Însă, spre deosebire de alte dăți, jandarmii au folosit forța și au ridicat 22 de protestatari.

Printre cei băgați în dube la protest se numără și un jurnalist german, realizatorul unui documentar despre Liviu Dragnea. Vocile a mii de oameni au răsunat și în Iași, Cluj, Timișoara, Brașov, Sibiu sau Bacău.

La protest în București, seara nu a fost lipsită de incidente. Jandarmii au intervenit în forță de mai multe ori și mai mulți protestatari au fost reținuți, după ce au încercat să ocupe și o porțiune din bulevardul Aviatorilor.

Pentru a arăta că nu vor să plece prea curând acasă, oamenii s-au așezat pe asfalt. Protestatarii reclamă că jandarmii nu s-au sfiit să folosească gaze lacrimogene, deși în Piață erau și copii.

Proteste au avut loc în întreaga țară.

Peste 5.000 de oameni s-au strâns la un protest la Cluj și au plecat în marș pe străzile orașului.

Mii de oameni au ieșit în stradă și la Iași și i-au adresat mesaje șefului PSD.

Bulevardele din Brașov nu au rămas nici ele goale. Peste 5.000 de oameni au protestat și aici față de adoptarea Codului de procedură penală.

Peste 3 mii de protestatari au mărşăluit la un protest și pe bulevardele din Sibiu, îndreptându-se înspre casa preşedintelui Klaus Iohannis, în semn de susținere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ