PROTOCOL DE COLABORARE între ANI şi Comisia Naţională de Integritate din Republica Moldova

| 15 sep, 13:43

Bogdan Stan, vicepreşedintele Agenţiei Naţionale de Integritate, şi Anatolie Donciu, preşedintele Comisiei Naţionale de Integritate a Republicii Moldova, au semnat marţi, la sediul ANI, un protocol de colaborare între cele două instituţii.

Potrivit unui comunicat al ANI, cooperarea dintre cele două părţi se va derula pe bază de parteneriat activ pentru corelarea eforturilor de îmbunătăţire a activităţii de luptă împotriva corupţiei prin mijloace administrative.

Obiectivele acestui protocol constau în continuarea schimbului de bune practici în materia asigurării celor mai bune standarde de integritate, eficientizarea metodelor de prevenire a conflictelor de interese şi a stărilor de incompatibilitate şi pregătirea profesională a corpului de experţi din cele două instituţii. 

Parteneriatul dintre Agenţia Naţională de Integritate şi Comisia Naţională de Integritate se va desfăşura pe următoarele paliere: organizarea schimburilor periodice de experienţă la nivelul personalului propriu; acordarea de asistenţă reciprocă; înfiinţarea de grupuri de lucru la nivel de experţi, pe diferite domenii care intră în atribuţiile celor două instituţii; organizarea de seminarii, conferinţe şi sesiuni ştiinţifice pe domenii de interes comun.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ