PSD, faţă în faţă cu Iohannis. Gabriel Vlase, chemat la Cotroceni

| 05 iul, 12:00

Liderii Coaliţiei ar putea sta, astăzi, față în față cu președintele Klaus Iohannis! Gabriel Vlase a primit, ieri, votul plenului reunit, pentru a deveni şeful spionilor români.

Azi, la ora 13:00, Gabriel Vlase a fost chemat la Cotroceni să depună jurământul. La ceremonie ar trebui să participe și preşedintele Camerei Deputaţilor şi cel al Senatului. Dar, după atacul dur al președintelui Iohannis la adresa liderilor Coaliției, după adoptarea modificărilor aduse Codului penal, nu se știe dacă se va întâmpla acest lucru.

Deputatul PSD Gabriel Vlase a fost votat, miercuri, în plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor pentru a fi numit în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe.

Votul de miercuri a fost secret, cu bile. 341 de parlamentari au votat "pentru" şi doar 31 "împotriva" înscăunării lui Vlase la SIE.

Nominalizarea lui Vlase la şefia SIE a fost făcută de preşedintele Klaus Iohannis şi aşa se explică larga susţinere de care s-a bucurat, pentru că liberalii au anunţat că îl vor vota alături de majoritatea parlamentară.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ