PSD pregătește o remaniere extinsă

| 14 iun, 09:35

Social democrații pregătesc o remaniere extinsă. Surse din PSD susțin că ar putea fi schimbați aproape jumătate dintre membrii Cabinetului Dăncilă. Nu este exclus ca și numărul ministerelor să fie redus. Această decizie ar putea fi luată în Comitetul Executiv de astăzi, sau la Congresul din 29 iunie.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat marți că decizia privind o remaniere extinsă a partidului va fi luată la finalul lunii iunie, după consultarea tuturor liderilor centrali și județeni ai PSD.

,,Voi discuta despre remaniere în CEX, vom lua o decizie despre fiecare portofoliu în parte. Nu vreau să iau eu aceste decizii, se iau pe baza evaluării activității. Nu vreau să fac referire la niciun coleg ministru. După ce vom face analiză pe fiecare portofoliu. Vom vedea dacă facem remaniere mai largă sau rămânem doar la cele două posturi de vicepremier după ce i se termină mandatul de vicepremier al lui Viorel Ștefan, la finalul lunii iunie'', a spus premierul.

Dăncilă a mai spus că i-a transmis președintelui Klaus Iohannis propunerea ca Ana Birchall să preia și funcția de vicepremier pentru parteneriate strategice, după ce propunerea ca Titus Corlățean să preia portofoliul a fost respinsă.

Tag-uri: psd, remaniere
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ