PSD pune la cale un miting uriaş cu un milion de participanţi, în luna mai

| 16 apr, 15:56

Unul dintre liderii PSD a confirmat pentru realitatea.net că duminică a avut loc o întâlnire a șefilor PSD, dar acesta a punctat că Viorica Dăncilă nu a fost prezentă, și nici măcar nu s-a discutat despre eventuala demisie a lui Dăncilă. Mai mult nici Liviu Dragnea nu a adus în discuție această posibilitate.

”Am citit și eu dimineață această ”știre” să îi spunem, și m-am distrat. Da, ieri a fost o întâlnire a liderilor PSD, dar vreau să vă spun că Viorica Dăncilă nici n-a fost prezentă. Și nu s-a discutat despre această demisie despre care se vorbește. Acum, vă dați seama, nu e Viorica Dăncilă omul care să deschidă acest conflict, mai ales cu Dragnea”, a mai spus acesta.

Pe de altă parte, social-democratul a confirmat că astăzi se va lua în discuție organizarea unui miting de 1 milion de oameni în luna mai: ”Da, despre asta s-a vorbit duminică. Și astăzi, în CexN se va lua în discuție organizarea unui miting de amploare, pentru Centenar și probabil Referendumul pentru Coaliția Familiei”, a încheiat liderul PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ