PSD schimbă regulile privind accesul în Parlament ca să evite ,,fasciștii''

| 21 iun, 14:59

PSD schimbă regulile privind accesul în Parlament. Măsurile sunt luate după ce mai mulți protestatari au intrat în Parlament și au scandat lozinci împotriva Puterii, în timp ce Viorica Dăncilă susținea un discurs în fața aleșilor. O decizie ar putea fi luată chiar în ședința conducerii Parlamentului de astăzi.

“Nu ştiu dacă vi se pare normal să asistăm la astfel de manifestări care parctic au alunecat înspre agresiune fizică şi la adresa mea, şi la adresa primului-ministru şi a celorlalţi care eram acolo. Cred că aşa ceva nu este normal. Probabil că acest subiect îl vom discuta la Senat în cadrul Biroului permanent, cu liderii de grup, în Cameră bănuiesc că vor face acelaşi lucru, ca pe viitor astfel de situaţii să fie evitate”, declara miercuri preşedintele Senatului.

,,Protestul spontan din Parlament reprezintă o manifestaţie fascistă'', a punctat Tăriceanu

“Eu n-am crezut că în Parlament voi asista, eu cred că suntem caz unic, nici în Ucraina, unde se iau la bătaie în şedinţa de plen, nu am văzut aşa ceva, USR văd că vrea să doboare noi şi noi recorduri triste pentru democraţia românească. Dacă ei aşa cred că se duce disputa Parlamentară, atunci, alte comentarii partcit sunt de prisos”, a continuat liderul Senatului.

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu și ministrul de Interne, Carmen Dan, și-a exprimat surprinderea că protestatarii nu au fost „luați” de forțele de ordine.

,,Cred că oriunde, oriunde în lumea civilizată, s-ar fi întâmplat așa ceva, îi luau cu dubele de aicea. Este inadmisibil ca în Parlament să se întâmple așa ceva”, a declarat secretarul de stat al PSD, Marian Neacșu.

„Încă nu i-au luat pe ăştia de aici?”, a spus și ministrul de Interne, Carmen Dan, la ieşirea din sala de plen.

Câţiva protestatari #rezist s-au aflat pe holul de la plenul reunit al Parlamentului în timpul discursului premierului Viorica Dăncilă, strigând ”Justiţie, nu corupţie!”, ”Cuib de hoţi şi de mafioţi”, ”Dragnea nu uita, asta nu e ţara ta”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ