PSD şi PP-DD au încheiat un acord politic de colaborare la nivel local şi parlamentar

| 25 iun, 2014

Partidul Social Democrat şi Partidul Poporului Dan Diaconescu au încheiat, miercuri, un acord politic de colaborare la nivel local şi parlamentar.

'Nu s-a cerut şi nu s-a discutat despre prezenţa în cadrul Cabinetului a PP-DD, pentru că asemenea decizie nu poate fi luată de PSD, trebuie discutată cu membrii Coaliţiei. La nivel parlamentar şi local vom colabora, iar proiectele comune pe care le avem, în urma unor consultări, le vom susţine. Nu este un parteneriat foarte rigid, vor fi propuneri pe care PSD le va face şi s-ar putea ca PP-DD să nu fie de acord, la fel vor fi propuneri ale PP-DD cu care PSD nu va fi de acord, dar am inclus în document un set de politici publice cu care suntem de acord ambele partide şi pe care le vom susţine împreună', a precizat premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, la Palatul Parlamentului.

El a spus că votul dat miercuri în plenul Parlamentului de către deputaţii şi senatorii PP-DD, pentru Declaraţia prin care se solicită demisia preşedintelui Traian Băsescu, a fost esenţial pentru această colaborare.

'Am discutat cu reprezentanţii PP-DD de mai mult timp, însă astăzi a fost un moment esenţial în decizia noastră de a colabora. Azi, la votul din Parlament (...) parlamentari PP-DD au confirmat un lucru pe care au putut să-l vadă toţi românii, cine este împotriva regimului Traian Băsescu. Toţi parlamentarii PP-DD au votat pentru Declaraţia politică. (...) Mă bucur că doar domnul Blaga şi doamna Udrea au rămas partizani ai regimului Băsescu. Toţi ceilalţi, inclusiv colegii liberali, cu care am avut dispute în ultima perioadă, au fost totuşi credincioşi votului dat în 2012 şi au votat această declaraţie', a adăugat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ