PSRO susţine organizarea alegerilor locale în două tururi de scrutin

| 18 ian, 20:55

Partidul Social Românesc consideră că organizarea alegerilor locale în două tururi de scrutin reprezintă un element important care poate contribui la apariţia unei noi clase politice, bazată pe criterii de profesionalism şi integritate, transmite Agerpres.

"În lipsa unui cadru competiţional corect şi democratic, cel mai mare risc pentru România este ca anul electoral 2016 să reproducă acelaşi sistem de partide, iar cartelul corupţiei politice şi al proastei guvernări să continue să conducă România", susţine luni PSRO într-un comunicat de presă. 

PSRO apreciază că există timpul necesar organizării alegerilor locale în două tururi, iar costurile necesare pot fi acoperite în patru ani în care administraţiile locale "nu vor mai cheltui pe un tei 2.500 de lei, iar pe o crizantemă 360 lei". 

"Democraţia are costurile sale, dar acesta nu poate constitui un motiv de a înceta să mai luptăm pentru o administraţie profund schimbată şi o societate în care toţi competitorii să plece în cursă cu şanse relativ egale", se mai arată în comunicat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ