Purtător de cuvânt PNL: Lui Frunzăverde i se suspendă calitatea de membru PNL ca urmare a condamnării

| 15 ian, 11:03

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, este suspendat din calitatea de membru al PNL ca urmare a condamnării în primă instanță, conform statutului partidului, a declarat purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuț Stroe.

"Nu comentăm decizii ale instanțelor. Așteptăm verdictul final, ultima decizie a instanței în legătură cu colegul nostru. Ne exprimăm părerea de rău în legătură cu situația creată și sperăm ca până la urmă să nu rămână în felul acesta", a mai spus Stroe, conform Agerpres.

Citeşte şi:   Sorin Frunzăverde a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru fraudarea alegerilor prezidențiale

Instanța l-a condamnat pe Sorin Frunzăverde, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței în vederea obținerii unui folos necuvenit, la doi ani închisoare cu suspendare în dosarul privind alegerile prezidențiale din 2014.

Decizia Tribunalului Caraș-Severin nu este definitivă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ