Purtătorul de cuvânt de la Cotroceni a DEMISIONAT

| 21 apr, 16:23

Tatiana Niculescu-Bran a anunțat că demisionează din funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis.

„Azi, 21 aprilie a.c., m-am retras din funcția de purtător de cuvânt, de comun acord cu Președintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o.

Voi susține în continuare proiectul de țară al domnului Președinte Klaus Iohannis, indiferent de raporturile mele profesionale cu Administrația Prezidențială,” a anunțat ea, într-un comunicat publicat pe site-ul Administrației Prezidențiale.

Ea afirmă că va susține în continuare proiectul de țară al lui Klaus Iohannis, indiferent de raporturile sale profesionale cu Administrația Prezidențială.

Tatiana Niculescu Bran a fost numită în funcție pe 22 decembrie 2014, în prima zi a mandatului prezidențial a lui Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Primul interviu al viitoarei purtătoare de cuvânt de la Cotroceni: Mă duc pentru colegii mei din presă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ