Quintus: Fuziunea PNL este o zi importantă pentru iarna târzie a vieţii mele

| 31 ian, 17:00

Preşedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus le-a spus, sâmbătă, participanţilor la Consiliul Naţional al PNL, că s-a născut şi trăit fără întrerupere 80 de ani în PNL şi că fuziunea de astăzi este ”o zi importantă pentru iarna târzie a vieţii sale”.

"Este un moment important pentru că oficial, juridic şi politic astăzi apare în zestrea politică a ţării noastre cel mai important, cel mai puternic şi cel mai vrednic partid politic. Este important astăzi să constatăm că o regulă aritmetică a fost înfrântă, aritmetică aşa cum am învăţat eu când scriam pe tăbliţă. 12 plus 15 fac 27. Astăzi politica ne învaţă că 12 plus 15 înseamnă mai mult de 40. Este o zi importantă pentru iarna târzie a vieţii mele. Am trăit patru fuziuni, mai exact patru împliniri, adăugiri, alăturări ale partidului nostru. Dumnezeu şi dumneavoastră m-aţi ajutat să trăiesc pe aceasta cea mai importantă, puternică şi împrospătare a PNL, partid în care m-am născut şi am trăit fără întrerupere de aproape 80 de ani”, a spus Quintus.

El a adăugat că le adresează liberalilor o urare: ”Astăzi doresc să vă spun că, indiferent de amărăciunile sau satisfacţiile pe care mi le-a dat acest mare partid mie şi dvs fiecăruia la rândul lui, astăzi doresc după felul meu pe care îl cunoaşteţi să vă adresez un cuvânt şi dacă vreţi o urare (...): Hai să dăm mână cu mână, liberală şi română, astăzi sus la Cotroceni se vorbeşte de Brătieni".

Consiliul Naţional al PNL s- reunit, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, în prezenţa a peste 1000 de delegaţi, pentru a finaliza procesul de fuziune a filialelor vechiului PNL şi fostului PDL, dar şi pentru a adopta linia politică pe care o vor urma liberalii în acest an, în special în Parlament.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 feb, 07:10
tyrex
Bai ramolitule ai trait sa vezi cea mai mare tradare si mezerie a acestui partid de tradatori si mincinosi, de prefacuti si hoti la drumul mare. Se intoarce Bratianu in mormant ce a fost PNL si ce a ajuns. V-ati facut cuib pentru kriminalii portocalii i-ati luat la sanul vostru de Iuda ca sa faceti in final cea mai scabroasa si mai mizerabila adunatura din politica romaneasca, o gasca de kriminali ,de hoti si de tradatori. Nici nu se putea o combinatie mai letala. Parful si pulberea o sa se alega de voi nimeni nu mai are incredere in cei care a-ti schimbat juramintele precum chilotii. Sclerozatule sa-ti fie clar asta e cea mai rusinoasa si cea ma dezastruoasa decizie a PNL cind s-a inhaitat cu distrugatorii romanilor si a Romaniei. A reisit kriminalul ala chior sa va nenoroceasca si pe voi, tampiti cum a-ti fost v-ati uitat in gura lui si a kurvei de Udrea si va si vedeati la guvernare. Iar acum cind kurva prezidentiala a inceput sa scuipe tot s-a lamurit cum a castigat si Ciolanis alegerile prin frauda inimaginabila sustinut de hotii de la SRI. O lume intreaga se intreba si se minuna cum fatalaul ala balbait si greu de minte a recuperat 20% diferenta in trei zile. Acum e clar iar spusele lui Stalin sunt mai adevarate ca niciodata; nu conteaza cine voteaza si cati voteaza important este cine numara voturile.Deci un hot ajuns prin frauda presedinte iar acum vreti voi gasca de kriminali si tradatori la guvernare ca sa faceti hora popii completa. Huoooooooooooooo ramolitule ar trebui sa crapi de rusine nu sa te bucuri.
31 ian, 20:19
liviuioan
MORTUA EST !
Uratura de la COTROCENI--pentru BRATIENI ; *Pe palida-ti frunte nu-i scris DUMNEZEU * Pentru linistea epigramistului dupa mazilirea--MONEI MUSCA .----Stiti voi de ce stejarul arzand , plange si geme ?---( intreaba-un roman ager, pe care-a nins de vreme ) /Colea-n asta DUMBRAVA copacii uriesi / Sunt locuiti , se spune , cu suflete de-- L A S I--

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ