Râde oală de ceaun: EBA o ceartă la partea economică pe Ioana Petrescu

| 15 iul, 2014

După întâlnirea de la Cotroceni dintre Traian Băsescu,Victor Ponta şi ministrul Finantelor, pe tema reducerii CAS-ului, se pare că Elena Băsescu nu a fost mulţumită de modul în care Ioana Petrescu şi-a susţinut argumentele în faţa preşedintelui, motiv pentru care a luat măsuri. Dar unele care dovedesc că fostul europarlamentar "habar nu are de economie sau finanţe", cum ea însăşi susţine pe pagina personală de facebook.

Cunoscută pentru ieşirile ei în decor, mai ales pentru exprimările gramaticale, fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu o critică pe Ioana Petrescu, actualul ministru al Finanţelor, pentru prestaţia de la consultările de la Palatul Cotroceni. Argumentul Elenei Băsescu: "până şi eu îmi dau seama că Ioana Petrescu habar nu are de economie sau de finanţe".

"La consultările de la Cotroceni de astăzi, ministrul "apciza", Ioana Petrescu, a lovit din nou prin tăcerea asurzitoare a argumentelor pe care le-a adus în sprijinul reducerii contribuţiilor la asigurările sociale cu cinci puncte procentuale începând de la 1 octombrie. Ca om care a făcut parte cinci ani din comisia ECON (Afaceri economice şi monetare) a Parlamentului European şi care a terminat, e adevărat, o mult mai modestă facultate cu profil economic, până şi eu îmi dau seama că Ioana Petrescu habar nu are de economie sau de finanţe şi în nicio ţară civilizată nu ar putea pretinde să ocupe un rol atât de important precum cel de ministru al Finanţelor", a scris fostul europarlamentar, actual membru PMP.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 iul, 2014
DNA
TÂMPIŢICA LU TATA
ASTA-I PROASTĂ ŞI CÂND DOARME DE ASTA NU A MAI PRIMIT-O IN PARLAMENTUL EUROPEAN ... SE MAI LAUDĂ CĂ-I INSĂRCINATĂ............. ....DE ACUMA CACĂ MULŢI COPII SĂ POATĂ CHELTUI BANII LUI BUNICU CARE I-A LUAT DE LA BERCEA ...........

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ