Radioul Public a semnat un contract de mii de euro cu SIE

| 20 mai, 15:54

Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) va asigura transmiterea de fluxuri de știri pentru Serviciul de Informații Externe (SIE), valoarea contractului fiind de peste 36.000 de lei cu TVA (în jur de 8.000 de euro).

Potrivit paginademedia.ro, contractul a fost semnat la data de 28 aprilie 2015, conform unui anunț de atribuire publicat luni, 18 mai, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Radioul Public a primit acest contract prin negociere fără anunț de participare în SEAP, justificarea fiind că: „lucrările / produsele / serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate".

Societatea Română de Radiodifuziune deţine în prezent posturile Radio România Actualităţi, Radio România Internaţional, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Antena Satelor, Radio3Net, Radio Bucureşti, peste 10 staţii regionale şi locale şi Radio Chişinău. Acestora li se adaugă postul online pentru copii Radio Junior şi agenţia de presă Rador.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ