RADU BANCIU, atac devastator la GICĂ HAGI: ”Asta a făcut toată viața lui”

| 17 apr, 13:33

 

Radu Banciu a lansat un atac dur la adresa lui Gică Hagi, despre care sugerează că a făcut blaturi toată viața lui, atât ca jucător, cât și ca manager la Viitorul Constanța.

 

Radu Banciu și-a început tirul la adresa ”Regelui” pornind de la rezultatele unor meciuri din Liga I, mai exact Pandurii-Steaua 3-1, Viitorul-Pandurii 4-0, Steaua-Petrolul 0-1, Petrolul-Viitorul 1-2. Realizatorul TV consideră că Steaua şi Viitorul s-ar fi înţeles cu Pandurii, respectiv Petrolul, astfel încât acestea din urmă să câştige meciurile cu Steaua, apoi să le piardă pe cele cu Viitorul. De asemenea, Banciu a precizat că Pandurii au bătut pe Petrolul, iar Steaua a învins Viitorul, ”recuperându-şi” punctele pierdute, scrie sportnews.ro.

”Nu mă mir ca aşa face Viitorul. Hagi asta a făcut toată viața lui. El când a ajuns la Real Madrid nu ştia decât să facă blaturi. După aceea a ajuns la Barcelona cu Hristo Stoicikov şi toţi ţiganii ăia de acolo. Apoi a ajuns în Turcia. Unde a jucat? Eu nu pun în discuţie că avea şut … . Aşa era fotbalul în anii ’90. În Italia şi Spania făceai ce voiai: injecţii, făceai şi schimb de sânge dacă voiai. Ce să facă Hagi când a venit ca manager al unui club din România (n.r. - Viitorul)? El este reprezentantul imaginii cooperative. La Galatasaray n-a jucat un meci pe bune în toată viaţa lui. Aşa e fotbalul de acolo, unul trucat. A jucat într-un fotbal trucat. Cum ar fi rămas Sportul Studenţesc în Liga I? El a fost luat cu japca de Steaua de la Sportul Studenţesc. Altfel, Dobrin era Rege, nu era Hagi”, a declarat Radu Banciu în emisiunea sa, potrivit sursei citate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 apr, 16:06
cora
Cautam operatori PC, care sa se alature echipei noastre. Oferim si solicitam seriozitate maxima. Conditii necesare : - calculator + internet + cunostiinte minime de operare. Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare. Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail. Atata timp cat cititi cursurile,o sa gasiti raspunsurile la toate intrebarile . Plata castigurilor realizate este garantata prin contract de comision legal cu editura EPUBLISHERS.SRL Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul > la adresa de email: [email protected]
17 apr, 15:56
cucu
ba saracul refulat,asta a mincat rahat toata viata lui,si a invidiat oamenii realizati prin munca si talentul lor.dar retardul nu este singurul vinovat,vinovatii sint cei care ii publica zoaiele.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ