RADU BANCIU, despre cum și-a petrecut ADRIAN NĂSTASE Paștele: A confiscat ideea de speranță

| 14 apr, 09:28

Radu Banciu a vorbit în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre cum și-a petrecut Paștele fostul premier Adrian Năstase.

Liderul social-democrat a povestit, într-o postare pe blogul personal, cum și-a petrecut Sărbătoarea Învierii la biserica din Cornu. 

"Hristos a înviat s-a strigat și la Cornu. Adrian Năstase a participat la sărbătoarea Învierii în biserica din Cornu. În curtea bisericii a fost destul de rece, scrie ca un școlar de clasa a patra Adrian Năstase, dar ca de obicei era multă lume. Ne-am întors acasă, unde am admirat „lucrările” pictate de Andrei și de Mihnea. Diverse figuri din carțile și filmele de adolescență".

"Învierea este așteptată de fiecare dată cu speranță, a spus Adrian Năstase. Odată cu primăvara vine și speranța învierii. Deci escrocii națiunii trec pe hârtie astfel de cuvinte. Vă dați seama cam ce mai înseamnă astăzi o sărbătoare religioasă?"

"Dacă Adrian Năstase, un escroc de nivel mondial, așteaptă în fiecare an Învierea cu speranță, înseamnă că noi ceilalți chiar nu mai avem nicio speranță. Dacă ăsta a confiscat până și ideea de speranță e clar că nu ne-a mai rămas nimic".

Adrian Năstase s-a pozat în grădina luxuriantă de la Cornu alături de un ou uriaș, pe care, "dacă Darius Vâlcov era în libertate, i l-ar fi putut cumpăra", mai spune Radu Banciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ