Radu Banciu, despre Vosganian: Am o presimțire înfiorătoare pentru el

| 13 feb, 08:46

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seară, cum a scăpat Varujan Vosganian de începerea urmăririi penale, pentru că a plâns și s-a rugat în Senat.

„A scăpat Vosganian numai din mila senatorilor, i s-au adus niște acuzații de o gravitate extraordinară, el nici nu mai știa ce să facă. Și-a făcut cruci, a plâns, s-a dat cu mir, a citit acatiste. Dar cum să legi un premiu Nobel pentru literatură?”, spune Banciu, conform B1.

Citește și: Vosganian, REACŢIE după ce a scăpat de urmărirea penală. MIRUL şi RUGĂCIUNEA i-au păstrat IMUNITATEA

„Cum poți tu, ca om politic, să nu ai pic de demnitate? Am o presimțire înfiorătoare pentru el. Vosganiane, îți recomand să mai faci acatiste câțiva ani de zile și să câștigi premiul Nobel pentru literatură, să ai din ce plăti după aia. Dacă nu, va fi dezastru”, a adăugat jurnalistul.

Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind înregistrate 71 de voturi "împotrivă", 56 de voturi "pentru", 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ