Radu Banciu provoacă din nou: Ce a spus aseară despre meciul "nenorocitei" de Simona

| 04 iul, 2014

Radu Banciu, realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, recidivează în atacurile la adresa Simonei Halep. Jurnalistul a părut satisfăcut joi seară de faptul că Halep n-a reușit calificarea în finala de la Wimbledon.

„Astăzi când am văzut-o pe nenorocita asta a noastră că a salvat cinci mingi de meci cu Eugenie Bouchard, când am văzut că se agață ca înecatul de funie să nu piardă meciul ăsta (…) În momentul ăla îl vedeam deja pe Gâdea la finală, cu microfonul în mână, cumpărând Antena finala de la Wimbledon. După aia când a pierdut Halep m-am mai liniștit, am mai respirat și eu și am putut să beau un pahar cu apă”, a spus Radu Banciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 iul, 2014
ludu
limeriksjokes.blogspot.com
Banciuuuuuuuuuu?nu-i cine sa-l inteleaga
06 iul, 2014
killhim
Banciu ?
Un retard Basist, ce se ascunde in spatele unui microfon plin de rahat.
Stati linistiti ca-l fac machedonii pana la urma !!!
05 iul, 2014
Stefan M
Nu asa
Nu e bine ce face Radu Banciu. Familia Halep nu cred ca va tolera la infinit sa-i jigneasca copilul fara motiv. Si daca n-ar fi realizat nimic in viata Simona Halep n-ar trebui jignita de catre cineva care se pretinde a fi un domn cel putin cu o bruma de bun-simt sau de cultura. Atitudinea ciudat de rauvoitoare si jignitoare indreptata catre talentata sportiva este cel putin patologica, altfel nu-I gasesc nici o explicatie cat de cat coerenta !
05 iul, 2014
mihai
simona halep
oare numai handicapatii citesc comentariul dobitocului de jurnalist?? oare finetea in exprimare a ajuns sa fie asa greu de inteles intr-o lume a computerelor ????
cf DEX :NENOROCÍT, -Ă, nenorociți, -te, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Persoană) care se găsește într-o situație vrednică de plâns, care este lipsită de noroc, de fericire, care are de îndurat un mare necaz, o mare suferință; (om) nefericit. 2. Adj. (Despre situații) Care inspiră milă, tristețe; vrednic de plâns, dureros, trist, jalnic. ♦ (Despre starea, mediul în care se află cineva) Care denotă o situație foarte proastă, vrednică de plâns; p. ext. sărac, sărăcăcios.
deci unde dreaq vedeti voi vreo jignire in acest comentariu in care Banciu ii plange de mila Simonei
stiam ca jurnalismul a ajuns foare jos in tara noastra dar speram macar ca cititorii sa ramana inteligenti dar din comentariile voastre se vede ca :''sunt multi da'prosti maria ta""
chiar nu ati vazut ca de fapt Banciu se leaga doar de pupicuristii de securisti de la Antene ???? sau este prea fin Banciu pentru voi??
05 iul, 2014
rusu ionel
vreau sa jignesc
radu banciu e un mic putopalmist ii plin de mila
05 iul, 2014
Bojidar
Radu Banciu are un mod personal de a-si expune opiniile despre valoarea performantei Simonei Halep. Dar cate mizerii inventate au aparut si apar in mass media din Romania, acesta este un act de bravura teribilista a unui nonconformist. Astept ca Simona Halep sa-i dea replica din teren, prin performantele ei. Banciu a incercat sa persifleze faptul ca Pinocchio Ponta si Antena 3 isi leaga numele de reusitele Simonei Halep. Oricum putea sa o faca altfel(critica). Dar cate mizerii au scos Romania TV, Gadea si Antena 3, de exemplu despre Crin Antonescu, ce a facut Radu Banciu este mai putin criticabil. Asta nu inseamna ca sunt de accord cu opinia lui Radu Banciu, din contra.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ