Radu Beligan nu mai urcă pe scenă. Marele actor și-a întrerupt stagiunea

| 25 mai, 10:56

Actorul Radu Beligan și-a sărbătorit cea de-a 97-a aniversare pe scenă, jucând pe 14 decembrie 2015, în cea de-a 300-a reprezentaţie a spectacolului „Egoistul”. 

În această primăvară, marele actor şi-a întrerupt stagiunea din cauza problemelor de sănătate. Starea lui s-a ameliorat, dar el este nevoit să urmeze un tratament special.

Se spera la o revenire în această stagiune, dar nu mai este timp, pentru că sezonul se va încheia peste numai câteva zile. ”Momentan, maestrul se simte bine şi răspunde tratamentelor pe care le urmează. Face şi kinetoterapie, care îl ajută foarte mult. Sperăm ca din toamnă să revină pe scenă, pentru că acum stagiunea este pe final. Dânsul are o vârstă şi totul este relativ, nu putem spune exact ce se va întâmpla peste câteva luni. Cert este că, pentru vârsta domniei sale, este foarte activ”, au declarat surse din preajma actorului, potrivit ziarulring.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ