Radu Mazăre: Consider că sunt o țintă, un trofeu. M-am săturat să stau cu geanta la ușă

| 18 mar, 14:11

Primarul Constanței, Radu Mazăre, susține că este ''o țintă, un trofeu" și spune că se gândește să iasă din politică.

Mazăre a venit miercuri la arestul Poliției Capitalei pentru a-și lua bagajele pe care le-a avut la el, în noaptea în care a fost reținut de procurori.

''Apreciez enorm faptul că a stat judecătorul (...) de când am intrat, de la cinci după-amiază până la nouă, să se uite pe toate documentele pe care eu le-am depus, să asculte amănunțit ceea ce eu am explicat. Am arătat foarte multe rapoarte făcute de Curtea de Conturi, de ANRMAP, de toată lumea care ne-a controlat de-a lungul anilor. (...) Le-a pus cap la cap și decizia am văzut că a fost dată pe la două noaptea. (...) E o cauză destul de complexă, complicată, cu achiziții, cu hotărâri de consiliu, cu legi, cu controale", a spus edilul Constanței despre momentele petrecute la ÎCCJ în timpul judecării cererii DNA de arestare preventivă.

Întrebat de jurnaliști dacă se așteaptă la noi rețineri sau condamnări și dacă ia în calcul o eventuală ieșire din politică sau de la primărie, Mazăre a spus: ''M-am obișnuit acum (cu reținerile — n.r.). Vin cu gentuța. La condamnări nu mă aștept. (...) Am și eu viața mea și nu m-a câștigat nimeni ca să fiu hăituit pentru absolut orice lucru. Nu mai acuz procurorii, dar știm foarte bine că este același procuror care și anul trecut m-a reținut și am fost eliberat din lipsă de probe. Ori, în condițiile în care fiecare angajat al primăriei este chemat și aici și în altă parte, adică alte direcții ale DNA-ului (...), eu nu mai pot să-mi fac activitatea''.

În context, edilul a susținut că se consideră o țintă și a reafirmat faptul că vrea să renunțe la funcția publică pe care o deține.

''Da, consider că sunt o țintă, că sunt un trofeu și vreau și eu să trăiesc. Nu m-a câștigat nimeni ca să duc viața asta cu geanta la ușă în fiecare dimineață. Mă ia sau nu mă ia. Sunt hotărât să renunț foarte, foarte curând. Nu știu să dau un termen, dar curând. Nu îmi mai face plăcere, nu mai pot să-mi desfășor activitatea și nu mai vreau. M-am săturat să stau cu geanta la ușă'', a declarat Radu Mazăre.

Citeşte şi: Referat DNA: Cum erau MASCATE şpăgile primite de Radu Mazăre

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ