Radu Mazăre este liber. Procurorii au RÂS de metoda prin care primea ŞPAGA

| 17 mar, 22:30

Radu Mazăre așteaptă în libertate decizia judecătorilor de la ÎCCJ deoarece ordonanța de reținere pentru 24 de ore emisă de procurorii DNA a expirat. Magistrații de la Curtea Supremă au rămas în pronunțare dacă emit sau nu mandat de arestare preventivă.

”Nu am prins ultimul loc. Unde eram eu mai erau 5 și au mai venit 3. Nu era văruit, nu era renovat. Oamenii din arest au un comportament în regulă. Nu am stat în celulă cu Horia Georgescu. Și dacă stăteam, nu se întâmpla nimic. Și cei din perioada comunistă, când i-au arestat pe toți, s-au iertat între ei. Nu voi mai candida la Primăria Constanței.

Am prezentat multe documente în fața judecătorilor. Mă umfla râsul. Un avocat a spus că e cea mai originală metodă de a primi șpagă. S-au dat impozite și ei zic că e șpagă impozitată.”, a spus Mazăre.

Primarul Radu Mazăre a fost adus la ICCJ, pentru judecarea cererii de arestare preventivă, în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro, cu ajutorul lui Sorin Strutinsky, de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii şi respectiv câştigarea unei licitaţii.

În acelaşi dosar urmează să se analizeze şi propunerea de arestare preventivă a omului de afaceri Sorin Strutinsky.

Primarul municipiului Constanţa a fost reţinut luni, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru trei fapte de luare de mită, abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, şi conflict de interese (două infracţiuni), potrivit unui comunicat

 

Tag-uri: DNA, Radu Mazăre, şpagă
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mar, 09:23
Andrei Popa
"Procurorii au RÂS de metoda prin care primea ŞPAGA"
se pare ca la aceasta instanta(urmeaza recursul) si judecatorii au "ras "de probele procurorilor,neadmitandu-le cererea...
a fost veselie mare acolo,se pare...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ