Radu Mazăre, la vot condus de fete: Votez pentru Constanţa, pentru un port al Constanţei

| 25 mai, 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Primarul Radu Mazăre, prezent duminică la urne îmbrăcat în uniformă militară şi însoţit de tinere purtând aceeaşi ţinută, a declarat că votează pentru Constanţa, pentru un port al Constanţei.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. 'Votez pentru Constanţa, pentru un port al Constanţei, aşa cum este în Europa. Şi, mai exact, pentru cine vrea să fim ca-n Europa, adică cine vrea ca portul să fie al autorităţii locale, parţial, aşa cum este în toată Europa, nu pentru cine zice că e european şi vrea să facă altfel, să-l ţină pentru milionari', a afirmat primarul Constanţei.

Referitor la prezenţa constănţenilor la urne, Mazăre a menţionat că aceştia ar trebui să-şi exprime dreptul electoral, fiind direct interesaţi referitor la preluarea portului de către municipalitate.

'Ar trebui să iasă la vot pentru că votează nu atât pentru Europa, cât votează pentru ei. Cel puţin în Constanţa votează pentru mine ca să pot să-i ajut pe ei', a spus Radu Mazăre.

Acesta a precizat că fetele care l-au însoţit la urne sunt asistentele sale, alese dintr-un club unde edilul a fost sâmbătă seară.

'Facem educaţie civică cu tineretul. (...) Dacă mă însor, nu mă mai lasă în cluburi şi nu mai pot să muncesc vara. (...) E mai bine la vot condus de fete, decât la beci condus de mascaţi', a afirmat primarul.

Despre incidentul petrecut sâmbătă în Portul Constanţa, când preşedintele ţării a fost scuipat de un bărbat, Mazăre a spus că 'este relaţia lui Băsescu cu poporul după 10 ani în care a fost preşedinte'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ