Radu Mazăre, REŢINUT de DNA. Prima declaraţie cu cătuşele la mâini

| 16 mar, 20:12

Radu Mazăre a fost reţinut pentru 24 de ore de către DNA, pentru luare de mită, potrivit România TV. Primarul Constanţei a fost scos cu cătuşe din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Citeşte şi: OFICIAL: De ce este acuzat Radu Mazăre. Prejudiciu FABULOS

“Am luat două... trei contracte la televiziune, unde eu nu mai sunt acţionar”, a declarat Radu Mazăre, când a fost întrebat de jurnalişti pentru ce a fost reţinut.

Radu Mazăre a sosit luni dimineaţă la DNA , spunând că a fost chemat în cazul reclamaţiei care i-a fost făcută de ANI şi Horia Georgescu, pentru incompatibilitate şi că este pregătit pentru orice

"Astăzi am fost chemat în reclamația pe care mi-a făcut-o ANI și domnul Horia Georgescu de incompatibilitate. Nu știu ce acuzații mi se vor aduce. A mai fost făcută o reclamație similară în 2009, a fost anchetată, atunci au spus că totul e în regulă, acum, probabil pe aceeași reclamație, vor fi aduse alte acuzații. (...) Are legătură cu faptul că TV Neptun și ziarul Telegraf au câștigat niște licitații, la ele fiind acționar Strutinsky și eu sunt acționar cu Strutinsky la Hotelul Flora", a afirmat Radu Mazăre, la intrare în sediul DNA, acesta având asupra sa o geantă.

Primarul Constanţei a declarat, de dimineaţă, că și-a pregătit și bagajul, pentru orice eventualitate. „În viață e bine să fii pregătit pentru orice. Am trening, am o carte, am o cruce, am și ceva de mâncare”, a spus Mazăre.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mar, 18:08
roshul
anticoruptia cu un tip andrei cristian nonpolitist pana in 2006 lucra la termocentrala bagdasar arsenii , regizat de numitul doctora giuglea carmen si numitul procuror simona rusu ca fiind deces de cancer si el inca mai manevreaza la vile si case termocentralele pe gaz /bani incat umbladu-le la bile le-au aruncat casele vilele in aer ,au omorat oamenii anticoruptia chiar si prin mangalia cu dodu stefania .
au uitat ca GASCANUL de neacsu iulian si pe bani ca se antrena pe bucur marius pana sa intre in m.a.i

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ