Radu Moraru, sătul până în gât de MAFIA din România!

| 16 mar, 16:02

Într-un editorial intitulat "Două grupări mafiote", Radu Moraru se arată scârbit de situaţia corupţiei din România şi identifică două grupări mafiote care au măcinat din temelii ţara noastră.

"Pina de curind, cit timp Traian Basescu a fost Presedinte, cele doua grupari mafiote au fost cuminti, au “zugravit” democratia romaneasca de tip nou (fosta “originala”), si au arestat pe cine trebuie de comun acord.

De cind Corsarul si-a pierdut puterea, cele doua gasti mafiote se bat pe viata, puscarie si pe bani!

Eu, ca ziarist independent, care nu sint nici “colo” si nici “dincolo”, stiu bine ce inseamna sa te “beleasca” ambele “grupari”!

Dar subiectul e altul. De ce le numesc “grupari mafiote”?!?!

Pentru ca au presa lor si ziaristii lor, procurorii lor, avocatii si judecatorii lor, ofiterii lor “secreti”, functionarii lor “acoperiti”, institutiile lor! Si mai ales fiindca ambele “grupari mafiote” folosesc Statul Roman si se casapesc in numele luptei anticoruptie, in numele democratiei vopsite, in numele “dreptatii” si al “adevarului”!

Ambele “grupari” folosesc imformatiile Statului Roman, inclusiv cele clasificate si isi instaleaza la virful Puterii oameni santajati! Cum naiba ajunge in ditamai CSAT-ul Romaniei unul ca Ponta sau unul ca Vilcov, ministrul de Finante care se intilneste prin cimitire cu spagagiii si ia mita milioane de euro?!?!? Cum dracului, Doamne iarta-ma, il decoreaza Basescu, Presedinte de Tara, pe Vanghelie, bugetarul care poarta la mina un ceas de 100.000 de euro si cheltuie cu iubita, intr-un concediu la munte, citeva zeci de mii de euro?!?!

Cit timp se omoara intre ei, inca tot e bine pentru RO! Problema va aparea cind vor ataca oameni nevinovati! Voi veghea la asta si sint gata sa “mor cu ei de git” atunci cind vor iesi din “patratica lor mafiota”!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru"

Tag-uri: coruptie, radu moraru
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ