Radu Tudor: DNA are ordin să 'curețe' moderatorii de la Antena 3 si Realitatea TV

| 14 apr, 12:07

Jurnalistul Radu Tudor publică, pe blogul personal, o informație oferită de site-ul Lumea Justiției. Conform acestei informații, surse judiciare susțin că procurorii DNA vor începe ofensiva împotriva moderatorilor de la Antena 3 și Realitatea TV.

“Surse bine informate vorbesc de faptul ca la varful DNA s-a dat ordin sa fie “facuti” o serie de lideri de opinie care apar zi de zi la televizor si critica abuzurile necontenite ale DNASunt vizati moderatorii de la Antena 3 si Realitatea TV, dar si anumiti invitati ai acestora. De operatiune s-ar ocupa Sectia a II-a condusa de Claudiu Dumitrescu impreuna cu Serviciul Tehnic condus de Horatius Baias. Operatiunea este parte a programului dement al DNA de a inchide gura tuturor celor care demasca activitatile abuzive si de politie politica, ea fiind urmare a unor operatiuni similiare contra unor politicieni, magistrati si guvernanti. Baietii astia isi inchipuie ca pot inchide gura intregii tari!”, scrie Radu Tudor, pe blogul personal.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, AMENDAT de CNA. Reacţia agresivă a jurnalistului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ