RĂFUIALĂ între Ilie Năstase şi Cristian Tudor Popescu! TOTUL a pornit de la Simona Halep

| 07 apr, 17:49

Disputa dintre Ilie Năstase şi Cristian Tudor Popescu pe tema Simona Halep continuă. Jucătoarea româncă a fost aspru criticată de fostul mare campion al tenisului masculin pentru decizia sa de a nu participa în meciul Fed Cup împotriva Canadei pentru echipa României.

Jurnalistul de la Gândul a intervenit în sprijinul Simonei Halep imediat după declaraţiile făcute de Năstase, opinând că cel din urmă o tratează pe jucătoarea noastră "ca pe un adversar politic". Ilie Năstase a luat poziţie în scandalul creat în jurul refuzului Simonei Halep de a juca meciul Fed Cup şi a trimis un comunicat de presă "cu dedicaţie".

Citeşte şi: Reacţia Simonei Halep după ce a fost CRITICATĂ de Ilie Năstase

„Buna ziua! Va trimit acest mail nu ca o justificare pentru modul in care eu am obtinut casa in care stau acum, ci pentru a-i demonstra Domnului Cristian Tudor Popescu ca emite niste acuzatii false la adresa mea. Nicio clipa nu m-am indoit de talentul Simonei Halep, ba chiar am sustinut-o cu turneele pe care le-am organizat in Romania si pentru ea, 17 la numar in fiecare an, impreuna cu domnul Tiriac. Nu trebuie sa-mi minimalizati munca mea prin astfel de declaratii nejustificate. A fost parerea mea despre programul Simonei, pentru ca eu asa as fi facut si cred ca sunt indreptatit sa emit niste opinii in ceea ce priveste tenisul romanesc si mondial. Vreau sa-i amintesc Domnului Cristian Tudor Popescu ca tenisul romanesc si Guvernul Romaniei o sustin pe Simona si celelalte jucatoare importante din Romania prin sponsorizarea si organizarea turneului WTA de la Bucuresti din fiecare an, iar asta se datoreaza in mare parte succeselor internationale ale Simonei. Simona nu datoreaza nimic statului roman cum de altfel nici eu, noi datoram totul romanilor care ne-au sustinut si ne sustin in continuare. Astept scuzele publice ale Domnului Cristian Tudor Popescu, care imi este si prieten. Multumesc, Ilie Nastase”

Răspunsul jurnalistului a venit instant şi destul de ferm, într-un nou editorial, intitulat "Ilie Năstase şi-a cumpărat casa cu jumătate de milion de lei".

"Domnul Ilie Năstase a trimis acest comunicat de presă, care a ajuns şi la subsemnatul. Îi răspund, deci, nu ca prieten, ci ca gazetar.

Nu l-am acuzat de nimic. Am formulat o opinie în legătură cu declaraţiile d-sale de-a lungul timpului, privitoare la Simona Halep. Dl Năstase îşi păstrează părerile, eu îmi păstrez opinia, nu am a-i prezenta scuze pentru asta.

- Comunicatul d-sale conţine iarăşi o afirmaţie, după părerea mea, cel puţin bizară: că Guvernul României ar susţine-o pe Simona Halep prin finanţarea şi organizarea turneului WTA de la Bucureşti. M-am crucit: adică Simona vine la acest turneu de doar 280 de puncte, plasat în afara sezonului pe zgură, cu o participare mult sub nivelul ei, doar ca s-o vadă românii pe viu jucând şi câştigând, iar dl Năstase zice că o susţine alde Ponta, cel huiduit anul trecut pe Arena BNR chiar la finala jucată de Simona...

Citeşte şi: CTP o apără pe Simona Halep în faţa lui Ilie Năstase: "ABSURD"

- Dl Năstase îmi trimite copia unui contract de vânzare-cumpărare, prin care comunică o informaţie în premieră, nefăcută publică până acum: în 1972, în urma ameninţărilor sale că nu mai revine în ţară dacă nu i se dă o casă „civilizată”, statul român i-a vândut vila din strada Andrei Mureşanu, el locuind atunci într-un bloc din Drumul Taberei, cu suma de 484.000 lei, prin Întreprinderea de Comerţ Exterior Terra.

Fac, deci, cu scuze, cuvenita rectificare la ceea ce spuneam în articolul „România e Simona”: dl Năstase nu a primit prin repartiţie de la stat casa respectivă, a cumpărat-o cu bani gheaţă.

- Mi-a făcut întotdeauna plăcere să scriu despre excepţionalul jucător de tenis Ilie Năstase, mi-a displăcut profund să comentez declaraţiile d-sale, mai mult sau mai puţin politice – am făcut-o doar pentru că regulile meseriei mi-o cer. Mult mi-aş dori să nu mai fiu obligat a scrie despre vorbele lui Ilie."

Citeşte şi: Simona Halep SE CĂSĂTOREŞTE! Gică Hagi va fi naşul sportivei

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 apr, 11:46
liviuioan
--GENUNCHIUL BROASTEI--
Cel mai cunoscut produs al --% societatii comuniste multilateral dezvoltate %-omul multilateral DESTEPT--CTP si acesti NEBUNI FRUMOSI--SLIPITORI DE TALENTATI--adulati in lumea intreaga . Ce pacat ca TENISUL -nu-i TELECINEMATECA .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ