Raluca Prună critică Metrorex: După ora 22, fie nu poți merge cu metroul în București dacă nu ai deja cartelă

| 27 mai, 10:43

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a atras atenția într-o postare pe Facebook, asupra faptului că la metrul bucureștean, după ora 22.00 nu se mai găsesc cartele pentru că se închid casieriile. Asta în condițiile în care metroul circulă și după această oră.

Pentru a semnala această problemă, Prună a povestit cum nu a putut intra joi seară în stația Piața Victoriei pentru că nu avea cartelă, casieria era închisă, iar automate pentru cartele nu există.

”O chestiune de bucureștean, fără legătura cu justiția. Aseară, câteva minute după ora 10, la metrou la piața Victoriei. Vreau să îmi cumpăr o cartela, domnul din ghereta dedicată îmi spune că nu îmi poate da niciuna, caseria s-a închis la orele 22, el e numai paznic. Constatare: automate pentru cartele nu există. Sunt descumpănită, el e drăguț, mă recunoaște, îmi spune nu e nicio problemă, pot sări peste bara/tourniquet. Nu înțeleg să sar îi spun, am the right change, aș vrea totuși o cartela. Nu poate face nimic, insistă să sar, îi multumesc, nu pot călători fără bilet, insistă din nou, rezist, iese amabil din gheretă, îmi arată un afiș cu programul casieriei. Totul e regulamentar, e închis dupa 22. Totuși pot sări bara pe răspunderea lui, pentru că au trecut numai 3 minute de la ora închiderii;-) Îi mulțumesc pentru încredere, dar nu pot sări. Între timp, mai mulți fericiți posesori de cartele trec regulamentar, răsucind tourniquet'ul”, a povestit ministrul Justițeie.

În aceste condiții, Raluca Prună precizează că a ajuns la concluzia că ”după ora 22 fie nu poți merge cu metroul în Bucuresti dacă nu ai deja cartela, fie esti free rider”.

”Mă gandesc că e anul Domnului 2016, într-o capitala europeană. Era însă târziu, mă declar învinsă, dar sunt totuși acasă. Sun cel mai bun prieten, vine să mă culeagă între stația de la pța Victoriei și Romană. A fost prea rapid. Nu pot spune dacă la Romană programul caseriei e același... Cel mai probabil ca da;-)

PS Poate Metrorex aude și ne explica de ce ar funcționa metroul după 10 pm dacă nu poti călători cinstit, adică cu bilet?! Mi-e dor de taxatoare;-)))”, a mai notat Raluca Prună pe Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ