Raluca Prună: Este exclus să rămân dincolo de mandatul acestui Guvern. "Îl voi acţiona în judecată pe Ponta"

| 12 sep, 11:08

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a spus că exclude o candidatură a sa la alegerile parlamentare de la sfârşitul acestui an şi a precizat că i se pare o chestiune de onestitate să-şi ducă treaba până la sfârşitul mandatului acestui Guvern. Totodata, ea a precizat că îl va da în judecată pe Victor Ponta pentru calomnie.

"Premierul a exclus total o eventuala candidatura. Eu am anuntat, desi mi s-a spus ca strategic nu e o miscar ebuna, mi s-a parut o chestiune de onestitate sa-mi duc treaba pana la sfarsitul mandatului acestui Guvern. Este exclus sa raman dincolo de mandatul acestui Guvern. Anumiti colegi care pot sa intre in viata politica nu mi se pare deplasata, m-ar bucura. E o chestiune persoanala de a vedea daca poti duce un portofoliu de ministru si o campanie electorala”, a mentionat Raluca Pruna înr-o emisiune de la postul B1TV.

Raluca Pruna a facut referire si la jignirile aduse de fostul premier, Victor Ponta, afirmand ca il va da in judecata pentru calomnie. In prezent discuta cu avocatii si va depune cererea in curand, a mai explicat ministrul.

„Guvernul e atacat cu  atacuri la persoana care mi se par josnice. Aceste atacuri pot fi in limitele civilitatii. Ele au inceput, s-au dezlantuit, la inceputul acestui an. Am fost atacati fara prea multe argumente. (…) Il dau in judecata pentru calomnie pentru ca a afirmat despre un primar ca ar fi venit la mine in birou si ar fi facut trafic de influenta sa adopt o ordonanta. Am facut pasi concreti. Inca nu am depus cererea, discut cu avocatii”, a mai explicat ministrul Justitiei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ