Raluca Turcan: PNL ia în considerare depunerea unei moțiuni de cenzură

| 19 ian, 18:52

PNL ia în considerare depunerea unei moțiuni de cenzură, ca răspuns la proiectele de promovare prin ordonanță de urgență a grațierii și a modificărilor la codurile penale, a anunțat joi liderul partidului, Raluca Turcan.

"Ne aflăm într-un puternic asalt al majorității parlamentare împotriva ideii de Lege. Ordonanțele PSD sunt atentate la proiectul european al României. Afectează visul românilor de a avea o țară europeană unde nu există două categorii de cetățeni, unde nu este tolerată hoția politică. E o spulberare a așteptărilor și speranțelor a milioane de români. O țară ca afară nu înseamnă doar prosperitate, ci și egalitate în fața legii. PSD îi îndepărtează pe români de propria lor țară! Cine mai dorește să se întoarcă în țară când politicienii se scapă între ei de justiție? E un gest de tâlhărie la drumul mare!", a scris Raluca Turcan, pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ