RAPORT evoMAG: Campionatul Mondial de Fotbal crește vânzările de televizoare cu peste 30%

| 13 iun, 11:01

Cpompania evoMAG estimează o creștere de peste 30% a vânzărilor de televizoare în perioada mai-iulie, generată, în primul rând, de interesul crescut al românilor pentru vizionarea meciurilor de la Campionatul Mondial de Fotbal. Creșterea categoriei TV de pe evoMAG.ro este raportată la perioada similară a anului trecut.

„Pasiunea românilor pentru fotbal se vede inclusiv în business-ul de retail electro-IT. Până la finalul Campionatului Mondial de Fotbal, ne așteptăm să vindem peste 4.000 de televizoare pe evoMAG, un plus de peste 30% față de anul trecut. La nivelul întregului an, estimăm o creștere cu 20% a vânzărilor de televizoare, generată atât de dorința românilor de a viziona meciurile de fotbal din această vară la televizoare mai performante, cât și de oferta diversificată pe care o vom avea și în continuare pe această categorie de produse”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

Categoria TV înregistrează de la începutul anului și o creștere a prețului mediu de achiziție, o consecință inclusiv a creșterii puterii de cumpărare a românilor. Spre deosebire de anul trecut, clienții sunt dispuși să plătească mai mult acum pentru un televizor, dacă acesta are tehnologie de ultimă generație. Prețul mediu pentru un televizor a urcat de la 1.500 de lei, în 2017, la peste 1.800 de lei anul acesta.

Ce urmăresc românii la achiziția unui televizor?

  • Să fie cât mai performant
  • Să permită conectarea la internet (wireless)
  • Să fie Full HD sau UHD (4K)
  • Să aibă o diagonală de cel puțin 80 de cm
  • Să aibă un sunet cat mai clar și puternic
  • Să fie la reducere

În această perioadă, clienții evoMAG vor putea achiziționa televizoare de ultimă generație la prețuri reduse cu până la 50%. Spre exemplu:

Smart TV LG, full HD, LED, cu o diagonală de 125 cm are un preț de 1.499 de lei, redus cu 1.000 de lei;

Televizor LED Samsung, full HD, smart TV, diagonala 80 cm, poate fi achiziționat cu 1298 lei, preț redus cu peste 900 de lei

Televizor LED NEI, 101 cm, Ultra HD 4K, poate fi cumpărat cu 1.049 de lei, prețul fiind redus cu 45%.

În această perioadă, clienții evoMAG pot cumpăra televizoarele din oferta evoMAG apelând la multiple soluții de finanțare, oferite de parteneri, precum achiziția în 6 rate fără dobândă sau prin credit online.

Despre evoMAG:

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness, asigurări şi produse destinate nou-născuţilor. evoMAG.ro este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane, iar peste 80% dintre clienți ar recomanda magazinul pentru calitatea serviciilor oferite. evoMAG este companie românească de familie, fondată în 2005, de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general. Mai multe informaţii despre evoMAG, produsele şi serviciile oferite se găsesc şi pe pagina de Facebook a companiei şi pe canalul de YouTube.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ