RAREŞ BOGDAN, atac fără precedent: "Ruşine infinită... "

| 13 iun, 12:16

Rares Bogdan il critica pe Premierul Victor Ponta dupa demisia premierului Moldovei. Acesta e de parerea ca premierul Romaniei a sfidat si continua sa faca acest lucru.

"Premierul Moldovei si-a dat demisia spunand ca toti cetatenii sunt egali in fata legii. Pana si in Moldova noastra de peste Prut functioneaza mai bine democratia si in politica mai exista demnitate si onoare. Kiril Gaburici, premierul Moldovei din ultimele 4 luni a ales sa demisioneze pentru ca s-a descoperit ca diploma sa a fost falsificata. In Romania s-a descoperit ca teza de doctorat a Primului Ministru a fost copiata in cea mai mare parte, pe 85 de pagini! Cu toate acestea Primul Ministru Victor Ponta a sfidat si a continuat. Felicitari Kiril Gaburici. Rusine infinita Victor Ponta!", a scris Rareş Bogdan, pe pagina personală de Facebook.

Premierul Republicii Moldova, Kiril Gaburici, și-a dat demisia, vineri, cu doar două zile înainte de alegerile locale, fiind anchetat pentru că și-ar fi falsificat diplomele de studii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 iun, 15:43
liviuioan
--FECIOARE LA LICITATIE--
Despre--jeguri--numai de bine . # Nimeni nu te poate dobori mai bine ca LINGUSITORUL---- # Saracul CRIN--s-a ofilit---acum e la moda--SALAM SASESC .
13 iun, 14:58
LENIN SI STALIN
ACEST JEG DE ANIMAL,SI HOT DE VALUTA
TREBUIE OMORAT CU 2 MIL.DE FLEGME IN GURITA LUI STRAMBA,SI IN CARPA,DE LA
BOTONIERA.ARE 5 DOSARE PENALE PENTRU EVAZIUNE CU SVANTERBERCI.
GOLANUL MITOMAN SI BOLNAV DE BOALA BOULUI SIFILITIC,TREBUIE SA PLECE IN MASA-NCUR DE SPION UNGUR.AVEM DOCUMENTE DE LA SIE SI MOSAD.EL FIIND EVREU, DIN SIGHET.BE,ORDINARULE DA BANII FURATI DE LA SIF TRANSIL
VANIA,BOLOVANULE RETAEDAT.HUO,HAIMANA IMPUTITA.JOS,HOTUL DE SASIU

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ