Răspunsul la întrebarea cheie pusă de Ponta lui Iohannis. Pentru că îi plac funcțiile

| 10 noi, 2014

Ambiția nemărginită și toxică a lui Klaus Iohannis pentru a dobândi funcții importante în stat a dus chiar și la trăderea lui Crin Atonescu atât prin preluarea conducerii PNL, cât și prin suflarea candidaturii fostului președinte PNL la Palatul Cotroceni.

Candidatul ACL, Klaus Werner Iohannis, a dovedit pe parcursul anilor că are o ambiție periculoasă prin încercările neobosite de a acumula cât mai multe funcții și cât mai multă putere în stat. De la inspector școlar în Sibiu până la activismul pe scena politică – Iohannis a mințit, trădat și înșelat oamenii care l-au susținut numai pentru mult rânvita dorință de a ajunge Președintele României.

La începutul anilor 90, Klaus Iohannis era inspector școlar în Sibiu, iar până când a fost ales primar în aceeași localitate, acesta a putut să își achiziționeze în mod dubios mai multe locuințe. Din informațiile răspânite în presă și confirmate de Iohannis, acesta a reușit să dețină mai multe proprietăți atât prin banii de medidații ca profesor, cât și din ajutorul dat unei familii din Canada pentru înfierea unor copii din Sibiu.

Citeşte şi: Protestele de sâmbătă de la Cluj, organizate de un student din Ungaria

Numai că banii din meditațiile ca profesor nu îi ajungeau lui Klaus Iohannis nici măcar să își cumpere o casă din cele șase pe care le are în prezent, ceea ce face ca traficul de copii de care este acuzat să-l fi ajutat foarte mult pe candidatul PNL -PDL în achiziționarea imobilelor.

În anul 2000, Iohannis a ajuns primar al Sibiu, moment în care controversele pe seama lui s-au întețit și mai tare. Prin trădare și maximă ipocrizie Klaus Iohannis a fost ales primar al Sibiului, pentru că acesta a devenit edil în calitate de reprezentant al Forumului Democrat al Germanilor din România, trecând apoi la PNL, fără ca să plece din FDGR.

Astfel, Klaus Iohannis este atât președinte PNL, cât și membru FDGR. Desigur, FDGR nu este partid politic în acte, dar pare să acționeze ca unul. Și culmea, acest fapt este întărit chiar de site-ul Primăriei de la Sibiu, care încadrează FDGR în rândul formațiunilor politice. Astfel, dacă ar fi să ne luăm după informațiile postate pe site-ul Primăriei Sibiu, Klaus Iohannis ar face în acest moment parte din două formațiuni politice: PNL și FDGR.

Iar de la primar al Sibiului, Klaus Werner Iohannis a făcut saltul în 2009 spre București ca și prim-ministru al României. Dar „Ghinion” pentru Iohannis, întrucât susținerea dată de către Crin Antonescu și Mircea Geoană nu a fost suficientă pentru a deveni premier din partea PNL-PSD –PC în 2009, imediat după căderea Guvernului Boc.

În 2014, Klaus Iohannis a vrut să intre în Guvernul USL condus de prim-ministrul Victor Ponta prin deținerea mai multor funcții în același timp. Crin Antonescu l-a susținut fără reținere pe Iohannis, impunând co-președintelui USL Victor Ponta să-l pună pe Iohannis atât ministru de Interne, cât și vicepremier.

Citeşte şi: Ponta, despre protestele legate de votul din diaspora: Se pregăşte confiscarea temei de Băsescu şi Iohannis

Și astfel, pentru Klaus Iohannis, Crin Atonescu a dus la forțarea ruperii alianței de succes: Uniunea Social Liberală (USL). Însă ambiția nemărginită și toxică a lui Iohannis pentru a dobândi funcții importante în stat a dus chiar și la trăderea lui Crin Atonescu atât prin preluarea conducerii PNL, cât și prin suflarea candidaturii fostului președinte PNL la Palatul Cotroceni.

Așadar, răspunsul la întrebarea cheie adresată de premierul Victor Ponta lui Klaus Iohannis de ce în 2009 PSD a fost bun când l-a propus prim-ministru este că lăcomia după funcții în statul român a rămas obsesia candidatului PNL-PDL, chiar dacă acest fapt a implicat trădări la cel mai înalt nivel și o maximă lipsă de moralitate și respect atât față de cei care l-au susținut în cariera sa politică, cât și față de cetățenii României.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 noi, 2014
miha
INFORMATII
Ai nevoie de bani?Iti propun un job usor-3 ore pe zi lucrand de acasa de la calculatorul conectat la internet,poti castiga cel putin 300 dolari pe luna.Nu este o farsa este o oferta foarte serioasa.Nu este nici mlm,nici joc pyramidal.Daca vrei sa afllii mai multe detalii trimite”info” la adresa [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ