RĂSTURNARE INCREDIBILĂ: Cine este VIP-ul cu greutate care vrea s-o AJUTE pe Monica Iacob Ridzi

| 04 mar, 12:56

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat miercuri că ţine în continuare legătura cu familia şi cu soţul fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi, pe care încearcă să o ajute 'cu ceea ce este omeneşte posibil', transmite Agerpres.

Întrebat de jurnalişti cum comentează faptul că transportarea fostului ministru de la penitenciarul Gherla către Jilava a durat mai mult de 24 de ore, Boc a spus că există instituţii abilitate care se ocupă de această problemă.

Fiul MONICĂI IACOB RIDZI, mărturii cutremurătoare: "Mami, aici arată ca la închisoare"

''Ţin legătura cu soţul acesteia şi cu familia pentru a o ajuta cu ceea ce pot uman să o ajut. Nu comentez condiţiile în care a fost transportată de la Cluj la Jilava, eu zic să lăsăm autorităţile să-şi facă treaba. Va trebui să fie adusă înapoi la Cluj în limita celor 21 de zile de carantină pentru a se prezenta în faţa comisiei care va stabili regimul de detenţie', a declarat Emil Boc.

Fostul ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi , a fost condamnată la cinci ani de închisoare cu executare. Ea a fost încarcerată la secţia exterioară Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, care este cea mai apropiată închisoarea de femei de domiciliul fostului ministru, care locuieşte în judeţul Hunedoara.

Ridzi a fost transferată luni seara de la Penitenciarul Gherla la cel de la Jilava.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 18:33
hans
alegerea
Ii recomand cu caldura d-lui Boc sa se ajute singur...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ