Răsturnare SPECTACULOASĂ în Dosarul Microsoft: Mărturia care schimbă tot

| 05 mar, 14:27

Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, a recunoscut că Dosarul Microsoft este cel mai important dosar de după Revoluție în care sunt anchetate fapte de corupție.

Însă, o dezvăluire făcută de un fost secretar de stat, poate schimba totul în acest caz. Constantin Teodorescu, fost secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, a declarat ca ministrul Iuliu Winkler a fost vizitat, in 2007, de ambasadorul SUA in Romania, Nicholas Taubman, la sediul Ministerului Comunicatiilor.

Teodorescu, prezent la intalnire, a precizat ca ambasadorul Taubman i-a transmis lui Winkler doua chestiuni pe care oficialul american parea ca le considera de maxima importanta, printre care si urgentarea platilor catre Microsoft.

"Eu, nimerindu-ma in minister in perioada respectiva, l-am secondat pe domnul ministru la intalnire care, pe langa diverse discutii, unele legate si de anumite activitati ale FBI in cooperare cu Politia Romana legate de fraude informatice facute de niste tineri romani, care au pus Romania in pericolul de a fi "scoasa" din reteaua de la eBay, a fost amintita problema unei restante la plata pe un contract multi-anual pe care Guvernul Romaniei, reprezentat in contract prin SGG, trebuia sa-l faca pentru licentele Microsoft. Ambasadorul a facut afirmatia chiar inainte sa iasa pe usa", a precizat Constantin Teodorescu pentru infobraila.ro

Iuliu Winkler, actual europarlamentar UDMR a fost ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei in perioada 30 iulie-1 decembrie 2007.

Citeşte şi: UPDATE. Zi CRUCIALĂ pentru Elena Udrea, află dacă va fi eliberată! Fostul ministru, adus la sediul ICCJ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ