Război în PSD! Deputaţii acuză: Şi-a atins de mult limitele

| 10 dec, 2014

Toti colegii deputati ai lui Victor Ponta din judetul Gorj au inceput un razboi intern total cu presedintele Consiliului Judetean, vicepresedintele national al PSD, Ion Calinoiu. Deputații Camelia Khraibani, Scarlat Iriza, Vasile Popeangă și Mihai Weber il acuza pe Calinoiu ca „și-a atins de mult limitele personale și nu se poate schimba”.

La randul sau, Ion Calinoiu spune despre deputatii PSD ca au avut diferite pretentii si acum e o razbunare personala.

„În timp ce, la nivel național, se fac pași importanți în direcția realizării obiectivelor firești stabilite de Victor Ponta, în Gorj lucrurile continuă la fel, întrucât Ion Călinoiu, cel care își arogă calitatea de lider de facto al PSD Gorj, privește orice demers de reformare și modernizare a PSD Gorj ca un atac la propria persoană. Întrucât domnia sa și-a atins de mult limitele personale și nu se poate schimba, dorește cu orice preț înghețarea actualei stări de lucruri din PSD Gorj, ca unică modalitate de conservare a puterii și influenței de care se bucură și de care uzează mai mult în interes personal. Cu toate că mai mulți primari au cerut, inclusiv prin declarații de presă, o reuniune urgentă în care să se discute deschis despre problemele din PSD Gorj și să se caute soluții, Ion Călinoiu se teme de o astfel de întâlnire. De altfel, apropierea sărbătorilor de sfârșit de an favorizează tergiversarea unei analize în PSD Gorj”, se arata intr-un comunicat de presa al celor 4 deputati.

„Starea de nemulțumire e generată de atitudinea lui Călinoiu, de modul în care se iau deciziile în partid. Toată lumea în campanie are nevoie de tine, iar când ajunge la putere uită de tine. Nu ne-a chemat o dată să întrebe un parlamentar dacă are vreo nevoie pe Colegiul său. În campanie însă fiecare parlamentar e responsabil de rezultatele de pe Colegiul său. Toți vor procente mari, dar nu te ajută cu nimic”, spune deputatul Vasile Popeangă, citat de presa locala.

REACTIA dură a lui CALINOIU

„În primul rând, şedinţele de analiză nu le convoc eu, altcineva trebuie să facă asta. Abia aştept şedinţa de joi, să-i văd ce-mi reproşează. Aceşti parlamentari nu sunt oameni, nu aşa trebuie rezolvate problemele. Nu înţeleg ce-mi reproşează. În campania electorală, Weber se ducea într-o localitate şi grija lui era să facă poze, ca să arate că se implică, iar dacă te duceai acolo, de exemplu, la Novaci, constataţi că a stat de vorbă doar cu trei oameni. Doamna Khraibani şi-a trimis soţul la Motru să se ocupe de campanie, să ia material de propaganda, în loc să se implice personal. Eu ştiu ce doresc aceşti oameni, să stea la putere şi nu înţeleg de ce nu doresc să se ducă direct în tabăra câştigătoare. E a doua scrisoare pe care o trimit la Bucureşti. Cât despre ameninţările voalate cu organele judiciare, eu nu mă simt cu musca pe căciulă. Să aibă ei grijă! De fapt, nemulţumirile acestora au la bază nişte solicitări nerezolvate, dar pe care nici nu aveam cum să le rezolv. Doamna Khraibani dorea să fie şefă la organizaţia PSD din Motru şi să-l dau la o parte pe Hanu. Domnul Iriza dorea să-i pun soţia în locul lui Milosteanu. Domnul Weber mergea la primari şi le promitea proiecte şi mulţi bani de la Guvern şi apoi venea pe capul meu să fac trafic de influenţă. Despre domnul Popeangă, ce să spun? Aşa este el. Vă dau un exemplu, în campania electorală a mea s-a dus să-mi caute dosarele mele, să le trimită la nu ştiu ce presă. Se interesa de dosarele mele şi ale domnului Ciurel. Ce să fac cu oamenii ăştia care sunt împotriva partidului?!”, a declarat Ion Călinoiu, citat de presa locala.

Parlamentarii se întorc ÎMPOTRIVA lui Victor Ponta. Lovitura vine la proiectul de buget pe 2015

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 dec, 2014
Kardoian
Se scufundă corabia
Se scufundă corabia şi piraţii încep să se certe între ei, scot cuţitele şi "dau din casă"!... E începutul descompunerii pe etape a acestei reţele deghizate în partid. Fiind un lichid fără formă, în curând va lua forma unui alt pahar, DE STÂNGA, bineînţeles, pentru ca nemernicii cu trei burţi să apere "interesele celor mulţi şi nevoiaşi".

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ